Kriminaalsüüdistuse eest riigist põgenenud modell mõnitab sotsiaalmeedias ametivõime (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
30-aastane Terrence Murrell põgenes Balile enne, kui kohus talle illegaalsete steroididega hangeldamise eest karistus määras. Pilt aastast 2015.
30-aastane Terrence Murrell põgenes Balile enne, kui kohus talle illegaalsete steroididega hangeldamise eest karistus määras. Pilt aastast 2015. Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Pärast steroididega hangeldamist kohtu alla läinud meesmodell põgenes Briti võimude eest Balile, kus ta nüüd sotsiaalmeedias kodumaa politseid mõnitab.

30-aastane Terrence Murrell põgenes Balile enne, kui kohus talle illegaalsete steroididega hangeldamise eest karistus määras. Aga selle asemel, et Indoneesia saarel madalat profiili hoida, postitab ta sotsiaalmeediasse pilte, kus näitab, kui uhket ja lõbusalt ta elab, kirjutas The Sun. Ta kekutab kodumaa politsei ees, irvitades Facebooki ja Instagrami postitustes päikese all peesitades, näidates sellega, kui «kõva» mees ta on.

Ta kirjutas ühe pildi juurde, millel ta on koos sõpradega: «Kõige pahelisemad mehed Balil».

Sellele lisaks poseeris ta piltidel, kus ta oli basseinis, tegi jõusaalis trenni ning kasutas luksusvoodil oma sülearvutit. Ta kirjutas mitme pildi juurde «Bossi elu», viidates suures enesekesksuses, et ta on seadusest kõrgemal.

Murrell viibis kohtu all, kuna oli üks juhtivaid liikmeid steroididega hangeldavas jõugus, mis tellis Hiinast illegaalseid drooge ja neid Suurbritannias edasi müüs. Jõugu koguväärtuseks oli umbes kaks miljonit naela. Ta ütles politseile, et ta ostis steroidid endale, kuna tahtis meesmodellina võimalikult hea välja näha.

Kuid prokurör Sarah Badrawy sõnas, et Murrelli pangakonto väljavõte näitab, et ta teenis steroidide pealt umbes 220 000 naela kasu. Mees tunnistas hiljem, et ta tõesti hangeldas C-kategooria droogidega läbi Põhja-Walesi registreeritud veebisaidi, kuid ei ilmunud kohtusse karistuse määramise ajaks kohale.

Murrelli kaitseadvokaat sõnas: «Ta on tõe tunnistamisest juba mõnda aega kõrvale puigelnud. Ta plaanis alati oma süüteo üles tunnistada, aga lükkas seda päeva pidevalt edasi.»

Musklimees Murrellile määrati tema puudumisel 37 kuu pikkune vangistus. Pärast seda sai kohus teada, et mees on Indoneesiasse põgenenud. Praegu pole teada, kas ja kuidas Briti võimud Terrence Murrelli Indoneesiast kätte saavad.

Kohtunik Huw Reed sõnas, et mees elab praegu suures luksuses, ning et Murrell on osa väga suurest kriminaalsest operatsioonist, mis impordib drooge Hong Kongist ja Hiinast.

Ta lisas: «On teada, et anaboolseid steroide on spordis pidevalt kuritarvitatud, eriti seal, kus suurenenud lihasmass on oluline. Steroidide kasutamine tekitab soovimatuid kõrvalnähtusid nagu pidevad tujumuutused, liigne enesekindlus, agressioon, libiido langus ja mürgistus maos.»

Vaata pilte kriminaali poosetamisest SIIT.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles