Vaata, millistele tuntud Eesti artistidele on laulusõnad kirjutanud multitalent Liis Lass

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Lass
Liis Lass Foto: Instagram / liislass

Liis Lass on skandaalne seltskonnastaar, kes ei väsi üllatamast ei oma piltide ega ametitega. Näiteks on tegus naine kirjutanud sõnad Birgit Sarrapi värskele loole «Valin ma õnne». Kas teadsid, et Liisi sulest on ilmunud veel teisigi hitte?

Rolf Juniori 2009. aastal ilmunud plaadi «Ööjanune» lugude sõnad on kirjutatud teiste hulgas ka Liis Lass. Teiste autorite hulka kuuluvad mitmed nimekad sõnaseadjad näiteks  Maian Kärmas,  Heiti Kender ja Joel Kirsimaa. Ka lugu, millega Rolf esines 2010. aasta Eesti Laulul on Liis Lassi ja teiste kaasautorite sulest sündinud. 

Luisa Värk – «Tunnete allee» loo sõnad on kirjutanud taas Liis Lass. Koos ekskaasaga on sündinud veel teinegi lugu Luisa repertuaari: koos Margus Vaheriga esitatud «God Inside Your Soul».  Veel on blond kaunitar kirjutanud sõnad näiteks lugudele «Sammude kaja», «Aastaring» ja paljude eestlaste jaoks väga äratuntav lugu «Kodu», mis pikka aega telesaate «Kodutunne» tunnusmeloodia on olnud.

HND - «Teistmoodi kui eile»
Liisi sõnasepa oskused on lauluks pannud ka veidi raskemat muusikat viljelev bänd HND. Nende 2013. aastal avaldatud lugu «Teistmoodi kui eile» esitleb Liisi hingestatud ja sügavmõttelisi sõnu hoopis uues valguses. Ometi on tegemist looga, mis rokkbändi lugudest pigem üks rahulikumaid. 

Ott Lepland - «Sammude kaja»
Seda sügavat ja kurba lugu teavad paljud Ott Leplandi fännid. Kuigi see ei ole Oti repertuaari kõige populaarsem, sikutab see siiski südamenööre ja viib mõtted paratamatult melanhoolsetele radadele. Ka need südamlikud sõnad on kirjutanud Liis.

Äsja ilmus Birgit Sarrapil uus lugu «Valin ma õnne», mis kogu meenutuste virvarri tööle pani. Värskest loost kirjutas sõnade autor Liis oma sotsiaalmeediakontol: «Kui pead valima – vali õnn. Koostöös talentide Birgiti, Mihkel Mattiseni ja Timo Vendtiga valmis lugu enda magusvalusast taasleidmisest sest YOLO (Sa elad ainult ühe korra)!»
Varem on edukas tiim kirjutanud loo «Kustutage kuu».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kui pead valima - vali õnn. Koostöös talentide Birgiti, Mihkel Mattiseni ja Timo Vendtiga valmis lugu enda magusvalusast taasleidmisest sest YOLO! ❤️ Spotify link ning laulusõnad all: https://open.spotify.com/track/4o9nDKObRgQZ1KkA8KmYdD?si=KPnY1EZoQHm3IiNj0cKD9w When in doubt, pick up your pieces and choose happiness! YOLO! ❤️ Magic happened together with talented Birgit, Mihkel Mattisen and Timo Vendt. Scroll down for lyrics. Spotify: https://open.spotify.com/track/4o9nDKObRgQZ1KkA8KmYdD?si=KPnY1EZoQHm3IiNj0cKD9w Valin ma õnne Silmapilk ja alles on hetkest ainult tunne, Mälestus kui kuristik lõpmatusse unne, Laine kaotas nimed meil ammu rannaliivalt, Sa olid minuga.. Kuidas saaksin ilusa hetke kinni püüda? Las kõik jääb nii tahaksin tühjusesse hüüda, Seisatan ja kaduvaid päevi mottes loen Ma olin Sinuga.. Ennast nüüd peeglist vaatan, Aeg ära saata kõik pisarad.. Lootus, südames uue ootus.. Saadan su endast kaugele, kaugele, eemale! Valin ma õnne! Lootus, südames uue ootus.. Minevik jäänud kaugele, kaugele, eemale - Valin ma õnne! Vaibub torm mis kunagi meil nii võimas tundus, Muutub kõik, on kadunud kirg ja läinud õrnus, Enam eal ei kavatse olla selles võrgus.. Sa olid minuga.. Ennast nüüd peeglist vaatan, Aeg ära saata kõik pisarad. Lootus, südames uue ootus.. Saadan su endast kaugele, kaugele, eemale! Valin ma õnne! Lootus, südames uue ootus.. Minevik jäänud kaugele, kaugele, eemale - #birgit #lyricist #songwriter @birgitofficial @mihkelmattisen @timovendt #birgitõigemeel #liislass

A post shared by LIIS LASS (@liislassofficial) on

Lugusid, millele Liis sõnad on kirjutanud, on tegelikult veelgi rohkem, mida võid avastada LiisLassRecordsi ametlikult Youtube'i kanalilt

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles