Naomi Watts sai rolli «Troonide mängu» eelloos

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naomi Watts
Naomi Watts Foto: Evan Agostini / AP / Scanpix

Menusarja «Troonide mäng» taga olev kaabelkanal HBO teatas, et tegemisel on selle sarja eellugu, mida plaanitakse samuti mitmehooajalise seriaalina.

Uues sarjas hakkab ühte peaosalist kehastama menufilmi «King Kong» staar, 50-aastane Naomi Watts, kelle tegelane on «suure saladusega karismaatiline naine», edastab Hollywood Reporter.

HBO ei avalikustanud veel Wattsi tegelase nime ega detaile, mis temaga juhtuma hakkab. 

Naomi Watts
Naomi Watts Foto: R4924_italyphotopress / imago/Italy Photo Press/Scanpix

«Troonide mängu» eelloo stsenaarium valmib raamatusarja «Jää ja tule laul» autori George R R Martin ning mitme menufilmi stsenaristi Jane Goldmani koostöös.

Eelloo tegevus toimub tuhat aastat enne «Troonide mängu» põhilugu, näidates Westerosi ja Essose kuldset kangelaste aega ja süngemat aega.

«Uue sarja juures on kindel see, et see pakub palju uut ja üllatavat. Selles saavad vastused mitmed küsimused ja lahenevad olukorrad. Seal on Westerosi kohutavaid saladusi, ilmneb Valgete Kõndijate päritolu ja paljastuvad Starkide suguvõsaga seotud needused,» teatasid HBO esindajad.

«Troonide mängu» kaheksanda hooaja, mis on viimane, võttes lõppesid selle aasta augustis. Viimane hooaeg jõuab eetrisse 2019. aasta esimesel poolel.

Kaader «Troonide mängu» seitsmendast hooajast. Pildil Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) ja Jon Snow (Kit Harington)
Kaader «Troonide mängu» seitsmendast hooajast. Pildil Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) ja Jon Snow (Kit Harington) Foto: Helen Sloan / AP/Scanpix

Selles seriaalis olid põhirollides Emilia Clarke (Danerys Targaryen), Kit Harington (Jon Snow), Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Lena Headey (Cersei Lannister), Maisie Williams (Arya Stark) ja Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister).

Peter Dinklage «Troonide mängus» Tyrion Lannisterina
Peter Dinklage «Troonide mängus» Tyrion Lannisterina Foto: Helen Sloan / AP/Scanpix

Juba tehakse ettevalmistusi uue seriaali võteteks, mis peaksid algama selle aasta lõpul või järgmise alguses. «Troonide mängu» eellugu peaks vaatajateni jõudma 2020. aasta teises pooles.

Veel ei ole teada, kas mõnda näitlejat algsest «Troonide mängust» näeb ka uues seriaalis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles