Roberto Cavalli disainis vürtsitüdrukute esinemiskostüümid

, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
The Spice Girls (vasakult paremale) Melanie Chisholm, Emma Bunton, Victoria Beckham, Melanie Brown and Geri Halliwell
The Spice Girls (vasakult paremale) Melanie Chisholm, Emma Bunton, Victoria Beckham, Melanie Brown and Geri Halliwell Foto: AFP/SCANPIX

Hiljuti avalikustas moelooja Roberto Cavalli Spice Girlsi

comeback

turneeks disainitud esinemiskostüümide kavandid.

Ettepaneku disainida vürtsitüdrukute maailmaturnee esinemisrõivad tegi moeloojale kauaaegne sõbranna Victoria Beckham, kirjutab Femalefirst.

«Tunnen Victoriat juba pikka aega ning olen alati tema stiilitunnetust imetlenud,» ütles Cavalli, «Kui Victoriaga Spice Girlsi comeback turneest rääkisime, tegi ta ettepaneku, et võiksin tüdrukutele esinemiskostüümid disainida. Olin silmapilkselt nõus.»

Rõivaste loomisel lähtus Cavalli iga vürtsitüdruku individuaalsetest iseloomujoontest. Samas lubas moelooja, et 90ndatel laineid löönud platvormkingad ja Briti lippu kujutavad kleidid on minevik.

«Spice Girlsi hiilgeaegadel lõid tüdrukud täiesti omanäolise trendi. Nüüd, kümme aastat hiljem, on nad andnud mulle ülesandeks midagi unikaalset luua,» kommenteeris Cavalli.

«Spice Girls on üks suurimaid ülemaailmseid edulugusid. Kui nendega tutvusin mõistsin kohe, miks maailm nende girl power’ist hullumas oli. Nad on vastupandamatu kompott energiast, huumorist ja särtsakast glamuurist. Usun, et nad suudavad maailma taaskord vallutada,» lisas moelooja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles