Piinlik õppevideo: Kuidas staariga mitte käituda ehk Rami Maleki sirge ja rahulik vastus pani tüütu fänni paika (1)

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rami Malek ja tüütu fänn
Rami Malek ja tüütu fänn Foto: Kaader videost

Kohtumine «Bohemian Rhapsody» staari Rami Malekiga andis tüütule kuulsusejahtijale piinliku, ent juba vanarahvale teada õppetunni: ära puhu pilli lõhki ehk suur tükk ajab suu lõhki. 

Freddie Mercuryt kehastav ning ilmselt rolli eest ka vähemalt Oscari-nominatsiooni saav näitleja kõndis parasjagu tänaval, kui Twitteris Xani nime kasutav naine teda peatas, et end koos staariga pildistada. Näitleja polnud kade ning nõustus, olles säärase tähelepanuga vägagi harjunud.

Tundub aga, et koos selfi-kultuuri lokkamisega on inimestel ununenud kombed ning asjaolu, et ka näitlejad on inimesed, mitte käsu peale kükke tegevad klounid, keda igaüks saab enda äranägemise järgi kasutada. Nii suutis ka Xan ületada viisakuse piiri ning otsustas juba isegi oma vabast ajast fotoga nõustunud näitlejalt «oma sõpradele» videotervitust küsida. Küll aga polnud ta arvestanud, et Malek võib ka mitte nõus olla. «Ei,» kostis selfi jaoks juba sõbraliku moosinäo ette võlunud  näitleja konkreetselt. «Aga me võime pilti teha,» lisas ta rahulikult. 

Fänn märkis ka ise, et tegu oli piinliku hetkega, ent olgem ausad – klipp, mille ta sai, on veel sada korda originaalsem kui seda ükski tervitus oleks olnud ning murdis otsejoones maailma meediasse. Oh aegu, oh viise kuulsaks saada...

Niisiis õnnestuski Xanil oma 15-minutit kuulsust õnnestus siiski kätte saada: tema jälgijate hulk kasvas 400 pealt 2400 peale.

Ka läks Rami Maleki vastus massidesse ning tulemuseks on, mõistagi, meemid.

Vaata uhiuut õrritajat:

«Bohemian Rhapsody» toob vaatajani Queeni tähelennu muusikataevasse ning samuti siseheitlused, mille põhjuseks Mercury kontrollimatu elustiil. Pealtnäha ületamatud raskused suudetakse koos siiski ületada ning tulemuseks on ansambli triumfaalne taasühinemine maailma kõigi aegade suurimal heategevuskontserdil Live Aid, kus ravimatu haigusega silmitsi seisev Mercury teeb bändi rokkmuusika ajaloo ühe legendaarseima etteaste, tsementeerides ansambli pärandi igaveseks muusikaajalukku.

Apollo Kinodes alates 2. novembrist 2018, erilinastusi leiab kinokavast aga ka enne seda.

Juba 31. oktoobril algusega kell 19 näeb filmi ka «Sõbrannaga kinno» sündmuse raames Apollo Kino Solarises. Haara kaasa oma parimad sõbrannad ja veetke koos üks meeldiv õhtupoolik! Kohapeal üllatused ja auhinnaloos. Osta pilet siit.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles