Raamatumeenutus: Andy McCoy ründas «Suure Venna» saates maali plätserdanud Anu Saagimit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim on harjunud enda pihta suunatud vihaga.
Anu Saagim on harjunud enda pihta suunatud vihaga. Foto: Madis Sinivee

Soome ansambli Hanoi Rocks muusik Andy McCoy, kodanikunimega Antti Hulkko, meenutab nüüd välja antud elulooraamatus «Andy – Rock’n’Roll Star», kuidas ta osales 2013. aastal tõsielusaates «Staaride Suur Vend»ja kuidas ta sealt Anu Saagimiga tekkinud tüli tõttu kiiresti lahkuma pidi.

Lamppu Laamaneni kirjutatud raamatu kohaselt oli McCoy saates 1,5 nädalat ja kui ta ei oleks vabatahtlikult lahkunud, siis oleksid tegijad ta eemaldanud, teatab iltalehti.fi.

Andy McCoy (Hanoi Rocks), keskel
Andy McCoy (Hanoi Rocks), keskel Foto: MARINA PUSHKAR / PM/SCANPIX BALTICS/Scanpix

McCoy ja eestlannast seltskonnatähe Anu Saagimi vahel tekkis tüli sellest, et Saagim jättis mehe maalile koos selgeltnägija Claudia Evega oma värvised käejäljed.

Muusik vihastas, et naised rikkusid ta maali.

«Mida kuradit sa tegid? Sa oled totaalne idioot. Kurat, sa rikkusid mu pildi!» karjus McCoy Saagimile ja tõukas teda.

Anu Saagim
Anu Saagim Foto: Aivar Kullamaa

«Anu Saagim «Suures Vennas». See kuradima mutt tuli ja plätserdas mu maali ja see vihastas mind väga. Võimalik, et see oli Saagimi-eide kättemaks selle eest, et tema ei saanud alkoholi, kuid mina sain. Ütlesin Saagimile ja Evele, et olete piisavalt saanud,» teatab McCoy raamatus.  

McCoy elulooraamatu kohaselt oli ta hiljem rääkinud Saagimi abikaasa, disainer Ristomatti Ratiaga sellest juhtumist.

«Ristomatti Ratia sõnas hiljem, et kui Anu oleks rikkunud tema tehtud maali, siis oleks ta naise maha löönud,» väidab muusik oma raamatus.

McCoy sõnul oli ta «Suure Venna» majas kümme päeva ja sealt pääsemine oli kergendus.

«Loomulikult mind visati sealt välja. Kui ma sellest kuradima majast lahkusin, siis kadus ka 70 protsenti selle sarja vaatajatest,» on raamatus.

Anu Saagim sõnas väljaandele iltasanomat.fi, et ta mäletab seda juhtumit ja ta kartis oma elu pärast, kui McCoy teda ähvardas.

«Arvasin, et teen natuke nalja, kuid ma ei arvanud, et muusik seda nii tõsiselt võtab,» sõnas Saagim.

Saagimi sõnul tegi ta mehe maali ühte nurka värvi sisse kastetud sõrmedega täppe siis, kui muusik oli suitsetamas. Ta arvas, et maal on väärtuslikum, kui ka tema jälg on sellel.

Anu Saagim.
Anu Saagim. Foto: Tallinna Televisioon

«See oli selline sigrimigri maal ja võib-olla ei oleks ta täppe tähele pannud, kui talle ei oleks tembust räägitud. Üks tüdruk oli äraandja. Kui Andy majja tagasi tuli, arvas ta, et olen rikkunud kogu ta maali. Ta tuli minu suunas ja ähvardas mind. Ehmatasin totaalselt, sest ei arvanud, et väikesest vingerpussist suur skandaal paisub,» meenutas eestlannast bravuuritar.

Saagim arvas, et intsident lõppes ning ta läks «Suure Venna» maja magamistuppa ja tõmbas ukse kinni.

«Ta üritas mind jalaga näkku lüüa. See oli korralik karatelöök ja ta lõi jala uksest läbi. Arvasin, et suren seal. Lisaks minule ehmatas kogu võttegrupp,» jätkas eestlannast glamuuritar.

Saagimi teatel viisid saate tegijad McCoy rahunema ja üsna pea eemaldati ta saatest.

«Eestlaste ja soomlaste huumor ja naljaviskamine on väga erinev. Eestlastel ei oleks sellise väikese asja peale katus sõitma hakanud. Tundsin McCoyd kui lauljat ja ma ei teadnud, et ta on ka kunstnik. Kui oleksin teadnud, võib-olla oleksin käitunud teistmoodi,» arvas Saagim

Anu Saagim
Anu Saagim Foto: Pilt videost

Saagimi sõnul avastas ta 41 päeva jooksul «Suure Venna» majas olles soomlaste juures uusi jooni, mida ta varem ei teadnud.

Eestlannast seltskonnastaari arvates võis tõsielusaate konfliktis mängida rolli ka alkohol. Saagimi andmetel andsid saate tegijad McCoyle iga päev väikese koguse alkoholi, kuid ülejäänud osalejad ei saanud tilkagi.

Saagim lisas, et konfliktist hoolimata McCoy talle üldjoontes meeldis, kuna mees julges olla tema ise. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles