Kati Saara Vatmann avaldab, miks ta oma hoole ja armastusega rajatud talu maha müüb

Kertu Jukkum
, Meelelahutusportaalide juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Alles mõni aeg tagasi lasi kirjanik Kati Saara Vatmann oma talu šamaan Kotkasulel pühitseda ja maiade väega väärtustada, kuid nüüd on see kõik 111 000 euroga müügis. Millest selline pealtnäha ootamatu otsus?

«Esiteks on mu lapsed täiskasvanud ja pesast välja lennanud ning 9-toaline talu on meile elukaaslasega kahekesi elamiseks liiga suur,» annab Kati aimu sellest, miks ta kapitaalselt remonditud ja kõigi mugavustega talu maha müüb. Lisaks on naisel koos elukaaslase Robertiga käsil teisegi majapidamise arendamine. 

«Samaaegselt Soone talu pidades, arendame sõpruskonna abiga Kuusiku Altweskit, kuhu rajasime noortestuudioga kultuurikeskuse ja kahe koha vahet sõita, kütta mõlemas, maksta mõlemas, on arutu,» leiab Kati.

Müügis oleva kodutalu kohta jagub perenaisel vaid kiidusõnu. «Soone talul on kihvt omadus - ta on pühitsetud väepaigaks ja tema pärl on metsa serva šamaan Evald Piirisilla poolt ehitatud maiade linn Päikesevärava, Koja ja telgiriituste platsiga,» räägib Kati, kelle sõnul on ta Päikesevärava valvuri ja teenimise teed võtnud ülitõsiselt.

«Aasta tagasi lõplikult valmis saanud talu on siiski elujõulise perekonna koht,» ütleb Kati otsustavalt. 

Naine ise kolib elukaaslase Roberti ja oma talu loomadega Altweskisse. «Seal on vaja kolm suurt saali, katused ja külalistetoad rajada. Altweskis funktsioneerib meie poolesajainimeseline kogukonna tõmbsoon juba teist aastat täie võimsusega. Et vägi laiali ei pudiseks, on ta vaja ühes kohas koos hoida,» annab Kati Saara Vatmann tulevikuplaanidest teada. 

ROHKEM INFOT MÜÜGI KOHTA LEIAD SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles