Vaata ette, Harry! Meghan Markle käskis eksmehel alla kirjutada «raseduslepingule»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meghan Markle
Meghan Markle Foto: JWMAL2 / James Whatling / MEGA

Briti prints Harry abikaasa Meghan Markle käskis oma eksmehel Trevor Engelsonil alla kirjutada nn raseduslepingule, mis kindlustas, et mees maksab kinni naise eratreeneri, toitumisspetsialisti ja lapsehoidja.

Sussexi hertsoginna Meghan lasi oma eksabikaasal Trevor Engelsonil alla kirjutada kokkuleppele, mis kindlustas, et kui paar saab lapse, maksab mees kinni eratreeneri ja toitumisspetsialisti.

Toonasele abielupaarile lähedane isik rääkis DailyMailile, et Meghan kartis lapse saamisega kaotada oma figuuri. «Ta teab, et ta suguvõsas on raskekaalulisi ja kardab kohutavalt kaalus juurde võtta,» rääkis allikas. Meghan arvas, et lisakilod ohustavad ta näitlejakarjääri. Naine lõi tollal kaasa komöödiasarjas «Pintsaklipslased» («Suits»).

Lepingus nõudis Markle eratreenerit ja toiduspetsialisti. «Ma olen kindel, et juttu oli ka lapsehoidjast, aga põhiline oli tervis ja kehakaal,» ütles allikas. Leping oli mitteametlik ning koostati ja allkirjastati juristide osaluseta.

Markle ning produtsent ja filmilavastaja Engelson kohtusid 2004. aastal. Paar kihlus 2010. aastal ja abiellus aasta hiljem. Kaks aastat kestnud abielu lahutati 2013. aastal, põhjusena toodi välja ajapuudus ja pikk distants abikaasade vahel. Last paar ei saanud.

Sel kuul teatati, et tänavu mais abiellunud Meghani ja prints Harry esimene laps peaks sündima järgmisel kevadel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles