Mis toimub!? Veel üks USA räppar tulistati surnuks (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räppar Young Greatness hukkus tulistamise tagajärjel.
Räppar Young Greatness hukkus tulistamise tagajärjel. Foto: Kuvatõmmis

New Orleansist pärit räppar Young Greatness, ehk Theodore Jones sai esmaspäeva varahommikul kuuli äbi surma.

Kõigest 34-aastase muusiku elutee lõppes kohaliku vahvlikohviku ees, esmaspäeva varastel hommikutundiel. Sündmuskohale saabunud parameedikud tunnistasid mehe surnuks. Politsei peab juhtunut esialgsete andmete põhjal mõrvaks ning otsitakse kahte kahtlusalust, keda nähti sündmuskohalt lahkumas koos ohvri autoa.

Muusiku ema väljendas meediale antud intervjuus põlgust New Orleansi vastu:«Ma ei talu seda kohta. Nad võivad oma poliitika ja tee-aukudega sinna samusesse minna! Liiga palju emasid peavad tegema jalutuskäike kurbade hauakivide juurde, samal ajal kui nad istuvad kodus ja mängivad inimeludega poliitikat.»

Tänavu on hukkunud erakordselt suur arv armastatud muusikuid ja räppareid. Tulistamise tagajärjel suisa 12: Lil Buzz, XXXTentacion, Jimmy Wopo, Lil Tony, Lil Lonnie, Brandon Denson, William Teasley III, Blly Ray Robles, Fredo Santana,  Christopher Polk, Monte Wayne ja Phanelli Deblasio. Kõikide juhtumite asjaolud pole veel selgunud, seega pole tarvis teha ennatlikke järeldusi või näha juhtunus mustrit. Ometi paneb sedavõrd suur tulistamise järel hukkunud räpparite arv mõtlema, kas asja taga peitub midagi veelgi süngemat?

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles