Prostituuti peksnud ja alaealisega seksinud «Võsareporteri» ärikaksik Teet mõisteti vangi (6)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ärikaksik Teet ja Peeter Võsa
Ärikaksik Teet ja Peeter Võsa Foto: Kaader saatest «Võsareporter», Kanal 2

«Võsareporteris» kurikuulsaks saanud ärikaksik Teet Märtman mõisteti oktoobri alguses Harju maakohtus süüdi alaealisega vahekorras olemise, prostituudi peksmise ning mitmete ehitusega seotud kelmuste eest. Teedule määrati karistuseks kolm aastat ja kuus kuud vangistust, millest tuleb tal kohe ära kanda kaheksa kuud. 

Telesaatest tuntud kurikuulus ärikaksik Teet Märtman (32), varasema nimega Kääpa, jäi Harju maakohtu otsuse järgi süüdi kümnes erinevas ehitustöödega seotud kelmuses, kui tüssas erinevaid inimesi ja tekitas neile erineva suurusega varalise kahju.

Lisaks kelmustele sai mees süüdistuse alaealisega vahekorda astumise eest. 2016. aasta 20. oktoobri õhtupoolikul astus Teet oraalsesse suguühtesse alaealisega, kellele oli eelnevalt lubanud rahalise tasu 150 eurot.

Samuti süüdistati Teetu selles, et 2015. aasta 2. mai varahommikul peksis ta prostituuti, kui teda ei rahuldanud pakutava teenuse kvaliteet. Teenusepakkuja keeldus hoolimata kliendi nõudest tagastamast ettemaksuks antud 70 eurot. Teet Märtman lõi selle peale prostituuti vähemalt viis korda rusikaga näkku, millega muuhulgas purustas naise ülalõualuu ning parema silmakoopa.

Kohus leidis, et liitkaristusena tuleb Teet Märtmanil ära kanda 8 kuud vangistust ja ülejäänud vangistust 2 aastat 10 kuud ei lähe täitmisele, kui 3-aastase ja 6-kuulise katseaja jooksul ei pane Märtman toime uut kuritegu ja täidab ühtlasi kriminaalhooldaja nõudeid.

Lisaks vangistusele tuleb Teedul maksta kohtukulud, mis ulatuvad paarituhande euroni, ning korvata klientidele põhjustatud varaline kahju, mille kogusumma ulatub 13 703 euroni.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles