Nagu kaks tilka vett: Zoë Kravitz poseeris ajakirja kaanel alasti, nagu tema rase ema 30 aasta eest

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lisa Bonet ja Zoe Kravitz (2018)
Lisa Bonet ja Zoe Kravitz (2018) Foto: Dia Dipasupil / AFP

Näitlejanna Zoë Kravitz taaselustas ajakirja Rolling Stone kaanel oma ema ikoonilise foto, mis ilmus täpselt 30 aasta eest.

Reeglina muusik Lenny Kravitzi tütrena tuntud 29-aastane naine on näitlejanna ning modelli Lisa Bonet' tütar ning lihtsa arvutuse kohaselt peaks foto olema tehtud vägagi vahetult enne nüüd kinomaailmas ilma tegeva Zoë sündi 1. detsembril 1988. Et ajakirja number, millel poseeris Bonet ilmus maikuus 1988, siis naljatas Zoë Kravitz, et tegu on tehniliselt võttes tema teise kaanenumbriga, sest foto tegemise hetkel oli ta juba emal kõhus. Sarnasus ema ja tütre vahel on hämmastav! Ka isaga kürvuti seistes temaga väga sarnane noorem Kravitz on selgelt võitnud mingit sorti geeniloterii. 

Vaata ja võrdle fotosid Zoë Kravitzi Instagrami lehel (vajuta noolele):

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Life | imitates | art

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on

​«Mad Maxist», telesarjast «Suured väikesed valed» ja paljudest teisteski filmidest tuttav, eksootilise välimusega Kravitz astub üles ka peatselt kinodesse jõudvas fantaasiafilmis «Fantastilised elukad: Grindelwaldi kuritööd» (ning mängis ka sarja esimeses filmis).

Filmistuudio Warner Bros. Pictures «Fantastilised elukad: Grindelwaldi kuritööd» on J.K. Rowlingu Wizarding World™ sarja viiest seiklusloost järjekorras teine.

Esimene film lõppes vägeva musta võluri Gellert Grindelwaldi (Johnny Depp) vahistamisega MACUSA (Ameerika Ühendriikide võlurikongressi) poolt, tänu Newt Scamanderi (Eddy Redmayne) kaasabile. Kuid nüüd on Grindelwald viinud oma ähvarduse täide ja põgenenud vanglast, et asuda koguma endale järgijaid, kes ei aimagi ta tegelikku plaani: viia läbi puhtavereliste võlurite ülestõus ning asuda kõigi lihtsurelike üle valitsema. Selleks, et Grindelwaldi takistada, palub Albus Dumbledore (Jude Law) abi oma endiselt õpilaselt Newt Scamanderilt. Too annabki nõusoleku, aimamata, millised ohud ees varitsemas on. Üha enam lõhenevas võlurite maailmas kehtestatakse piire ning pannakse proovile ka lähimate sõprade ning pereliikmete ustavussidemed.

Filmi osatäitjateks on näitlejate ansambel eesotsas Eddie Redmayne'i, Katherine Waterstoni, Dan Fogleri, Alison Sudoli, Ezra Milleri ning Jude Law' ja Johnny Deppiga. Lisaks teevad rolle Zoë Kravitz, Callum Turner, Claudia Kim, William Nadylam, Kevin Guthrie, Carmen Ejogo ja Poppy Corby-Tuech.

«Fantastilised elukad: Grindelwaldi kuritööd» on lavastanud J.K. Rowlingu käsikirja põhjal David Yates. Filmi produtsentideks on David Heyman, J.K. Rowling, Steve Kloves ja Lionel Wigram. 

Apollo Kinodes alates 16. novembrist 2018.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles