Nüüd kindel: USA rokilegend Bon Jovi esineb Tallinnas (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bon Jovi esineb tuleval aastal Eestis.
Bon Jovi esineb tuleval aastal Eestis. Foto: Michael Zorn / AP

Pikk ootamine on läbi! Järgmise aasta 2. juunil esineb Tallinna Lauluväljakul regiooni ainsa väli-show’ga üks maailma edukamaid rokkbände Bon Jovi. Kauaoodatud kontsert leiab aset maailmaturnee «This House Is Not For Sale» raames. 

Facebookis kirjutatakse ürituse kohta:

Nad ei esine ei Lätis, Leedus ega Soomes. Nad tulevad vaid Tallinnasse. Viimastel aastatel on maailma tippartistide suurtest suvistest välikontsertidest lauluväljakul saanud ilus traditsioon. Queen + Adam Lambert, Rammstein, Guns N'Roses ja nüüd Bon Jovi, keda on Eestisse oodatud väga kaua.

Juba neljandat aastat järjest korraldab Live Nation suurimaid rokikontserte Baltikumis, mida külastab kümneid tuhandeid fänne. Bon Jovi kontsertreis järgneb ansambli võidukale Põhja- ja Lõuna-Ameerika tuurile, eesseisvatele kontsertidele Austraalias ja Jaapanis ning äärmiselt edukale aastale, mil Bon Jovi sai Rock'n'rolli Kuulsuste Halli liikmeks.

Uue tuuri kava paneb rõhku muusikale ja lugudele, loomingule, mis on lennutanud Bon Jovi edukalt rokkmuusika tippu, aidates müüa üle saja kolmekümne miljoni plaadi. Bändil on valida pea saja loo hulgast, mida nad saavad igal kontserdil esinemiseks vahetada.»

Lisaks kõlavad Tallinnas ka ansambli suurimad hitid, sealhulgas «You Give Love A Bad Name», «It's My Life», «Wanted Dead Or Alive», «Bad Medicine», «Who Says You Can't Go Home», «Keep the Faith», «Always», «Have A Nice Day» ja muidugi «Livin' On A Prayer» ning paljud teised.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles