Beyoncé moodi elanud naine tundis, et elab ingveripalsamis ligunenud põrgus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirjanik Michelle Andrews püüdis nädal aega elada nagu Beyoncé
Kirjanik Michelle Andrews püüdis nädal aega elada nagu Beyoncé Foto: Kuvatõmmis/Instagram

Noor austraallanna otsustas teha eksperimendi ning elada nädal aega nagu Beyoncé. Ta sõi ja treenis nagu armastatud laulja, kuid meelerahu ning hea enesetunde asemel tundis, et elab justkui põrgus.

Kirjanik ja taskuhäälingu juht Michelle Andrews võttis nädalaks ajaks üle maailma suurima popstaari dieedi ja treeningkava, sama plaani, mida Beyoncé enne suurteks kontserditeks ettevalmistust läbi teeb, avaldas news.com.au.

Hommikusöögiks olid munavalged, lõunaks kapparikastmes kalkuniviil ning õhtusöögiks kala ja wasabi. Ainsateks aktsepteeritavateks snäkkideks olid kurgid ning külmutatud jogurt. Ja sellele lisaks kaks tundi trenni päevas.

Michelle Andrews kirjeldas seda sarkastiliselt ühe sõnaga: lõbus. Kirjanik võttis kogemuse kokku kui ingveripalsamis ligunenud põrgu.

Beyoncé ilu saladuseks on karm dieet.
Beyoncé ilu saladuseks on karm dieet. Foto: Instagram / Instagram/Scanpix

Andrews kirjeldas, et esimene päev ei olnudki kõige hullem, kuigi hommikul kolme munavalge söömine ei tekitanud temas häid tundeid. Sellele järgnenud kaks tundi treeningut, toidumaitseline lõuna ja ebanormaalselt kallis õhtusöök (okei, Michelle asendas selle odavama versiooniga) lõppes edukalt. 

«Ma tunnen end hästi. Mitte suurepäraselt, aga hästi,» ütles naine esimese päeva järel.

Teise päeva hommikul tundis Michelle, et kolmest munavalgest jääb talle väheks, ning suurendas koguse viie peale. Aga ka sellest jäi talle väheks ning ta näksis terve ülejäänud päeva ingveripalsamis leotatud kurke nii et suu valus.

«Ma olen seda teinud 40 tundi ja ma tunnen, et ma olen katki,» kirjeldas naine enda olekut enne kui ta tunniks ajaks jalgrattale istus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Let’s call this: Very Cold Lady, ft. White Wall. 2018.

A post shared by Michelle Andrews (@michelleandrews1) on

Kolmandal päeval märkas naine muutuseid tuju. 

«Ma arvan, et ma ei suuda adekvaatselt kirjeldada kui tusane ma olen. Ma ärkasin üles kohutavas raevus. Mu pea taob, mu kõht on täitmatult näljane ja mu poiss-sõber kardab,» kirjeldas Michelle.

Michelle tundis, et valgete toitude söömine paneb ta vihast röökima, aga ta jätkas plaaniga. Ta tundis, et tema keha tahab suhkrut ja süsivesikuid ning sõi siis ära portsu külmutatud jogurtit, mis oli ka valge.

Ühel hetkel muutus naine niivõrd ärritatuks, et hakkas nutma. Ta süüdistas vabatahtlikult alustatud dieedis nii ühiskonda kui Beyoncé'd.

Neljandal päeval muutis Michelle kaine mõistuse säilitamiseks dieeti. Ta asendas munavalged terve munaga, eemaldast dieedist kaparrikastme ning lisas õhtusöögile salati ja avokaado. 

Kahetunnist trenni oli naisel töö kõrvalt raske teha, kuid jagas selle kahte ossa: pool hommikul ning pärastlõunal tunniajane jalutuskäik.

Muutused plaanis aitasid tuju võrreldes eelmise päevaga parandada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Impeccable posture, always #tbt

A post shared by Michelle Andrews (@michelleandrews1) on

Reede, mis oli plaani viimane päev, tundus Michelle'i jaoks nagu jõulud. Ta tegi endale tol hommikul kaks röstsaia ning ei jõudnud ära oodata, mil saab valgete toitude söömise lõpetada.

Kuigi Michelle Andrews tundis, et pärast viit päeva on ta kõvasti kaalu kaotanud, naasis ta hea meelega tagasi eelmise elustiili juurde. 

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles