Video: Eesti Laulu väisanud Nika uus muusikavideo näitab lugu armastusest ja vihkamisest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nika Prokopjeva uus muusikavideo räägib armastusest ja vihkamisest
Nika Prokopjeva uus muusikavideo räägib armastusest ja vihkamisest Foto: Madis Sinivee

Eesti Laulul finaali jõudnud Nika Prokopjeva tuli sel kuul välja põneva muusikavideoga, mis näitab lugu armastusest ja vihkamisest.

Laulu pealkiri on «Bitches» ja nagu artist ise ütleb, siis räägib see naise olekust pärast lahkuminekut muutunud armastusest vihkamiseks.

«See on meie teine muusikavideo ja see on filmitud Eestis, kus saime näidata meie kaunist loodust,» rääkis Nika. 

Muusikavideo idee tuli laulja sõnul tekstist ja laulu mõttest. Idee autoriks on Alexander Subrakov, kellel tekkis oma visioon kohe, kui ta laulu kuulis.

Videoga näidatakse suhtes kahte erinevat perioodi. «Esimene on see aeg suhtes, kus kõik on hästi, kõik on «roosa». Aeg, kus pole midagi rohkemat vaja, kui vaid sina ja tema. Teine pilt on sellest, milliseks inimene hiljem muutub. Suhted muutuvad agressiivseks, kuidas pärast hakatakse teineteist piinama ja riidlema. Kuidas naine muutub selliseks nagu laulu nimes.,» selgitas Nika.

Ta lisas: «Laulu sõnumiks või moraaliks oleks see, et enne kui hakkad teisele inimesele halvati ütlema, meenuta koos kogetud häid hetki.»

Nika Marula sõnas, et lugu võiks olla kõikidele, kellele meeldib tantsida, ning neile, kes on elus tuska ja meelehärmi läbi elanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles