Eesti neiu sai rahvusvahelistelt missivõistlustelt põneva tiitli omanikuks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saaremaa piiga Viktoria Latkin pälvis elu esimesel võistlusel Miss Environmental Ambassador tiitli.
Saaremaa piiga Viktoria Latkin pälvis elu esimesel võistlusel Miss Environmental Ambassador tiitli. Foto: Rauno Liivand

Saaremaalt pärit Viktoria Latkin osales sel laupäeval Hiinas toimunud missivõistlusel ja kuigi ta missitiitlit ei võitnud, siis pälvis oma elu esimestelt võistlusel Miss Environmental Ambassador tiitli.

18-aastane Viktoria esitas oma kandidatuuri Miss Queen of Scandinavia Eesti esindajale Kersten Liba ja osutus valituks. Sellest hakkas «lumepall veerema» ning juba septembri alguses kõndis neiu lavalaudadel. Miss & Mister Swedeni nimelise võistluse finaalis sai Viktoria esimest korda lavale astuda ning pärjatud tiitliga.

Sellele järgnes reis Hiinasse, kus ta osales Jinanis toimunud Miss Global City 2018 võistlustel. Finaalgalal oli kolm kohustuslikku ning üks vabatahtlik voor. Viktoria osales kõigis voorudes, milleks olid õhtukleidi-, rahvusliku kostüümi- ja bikiinivoor. 

Saaremaalt pärit Viktoria pälvis oma elu esimestelt võistlusel Miss Environmental Ambassador tiitli
Saaremaalt pärit Viktoria pälvis oma elu esimestelt võistlusel Miss Environmental Ambassador tiitli Foto: Erakogu

«Nüüd on see läbi! Olen õnnelik ja kurb korraga,» kirjutas Latkin Facebookis. «Krooniga sel korral koju ei tule. Küll aga toon endaga oma elu esimeselt võistluselt kaasa Miss Environmental Ambassador tiitli,» oli Viktoria saavutuse üle rõõmus ja lisas, et tegu oli uskumatu seiklusega, mis pole veel lõppenud, kuna tal on veel vaja koju jõuda.

Viktoria kirjeldas Hiinas kogetut heade sõnadega. «Kaks nädalat täis raskusi, mida ületada. Meeletult palju armsaid inimesi mu ümber, imeilus Hiina, tohutult suur kogemustepagas, palju enesekindlust ja uued sõbrannad, kellega loodetavasti kohtun veel,» ütles ta.

«Ei saa mainimata jätta, et kui ma alles kandideerisin, et siia saada, oli mu kõige suurem hirm, et ma ei saa oma inglise keelega hakkama. Nüüd on aga hoopis nii, et videokõnede ajal asendan oma sõnu/lauseid inglise keelega, sest eesti keeles ei tule paljud asjas lihtsalt meelde. Olen ennast sellel reisil väga palju ületanud ja sellega on saanud teoks üks minu unistustest,» meenutas noor naine Hiinas toimunud hea sõnaga.

Saaremaa piiga Viktoria Latkin sooviks ka edaspidi missivõistlustelt osa võtta.
Saaremaa piiga Viktoria Latkin sooviks ka edaspidi missivõistlustelt osa võtta. Foto: Terence Dee/ Kristiina Tiimus

«Nagu mu käest täna küsiti: mis edasi? Kui mul peaks avanema veel võimalusi, minna Eestit missivõistlustele esindama, võtan need kahe käega vastu! Järgmistel kordadel tean juba rohkem mis mind ees ootab ja saan end ehk paremini ette valmistada,» jagas neiu potentsiaalseid tulevikuplaane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles