Piinlik lugu! Tütar jäi emale röntgenis nibuneetidega vahele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nibude augustamine
Nibude augustamine Foto: Reuters / Scanpix

20aastane USA tüdruk tegi endale juunis kaks nibuneeti, ent otsustas neid vanamoelise ema eest varjata, et mitte pahandusse sattuda. Saladus tuli aga ilmsiks, kui ema tütre röntgenipilti nägi.

Floridast pärit Sydney Allen kannatab süringomüeelia ehk seljaajuõõsistumuse käes ning peab tervisekontrollis ka röntgenimasina ees käima. Tüdruk aga ei taibanud, et tema jaoks juba tavaline protseduur paljastab lisaks võimalikele terviseprobleemidele ka metallist nibuneedid, mida ta ema eest mitu kuud varjanud oli.

Augustamine oli Sydney õe sünnipäevakink, vahendab Buzzfeed News, ning kuna tüdrukute ema on välimuse osas natuke konservatiivne ega kiida heaks augustamist või tätoveeringuid, otsustati kehakaunistust esialgu varjata. «Ma arvasin, et sellist saladust on väga lihtne hoida, kuna ma pole üldiselt ema ees särgita,» rääkis Sydney.

See ei pidanud aga paika, kuna kui röntgenipilt arsti juures ekraanile ilmus, taipas ema kohe, millega tegu on. «Me räägime sellest hiljem,» ütles ärritunud ema, kui pilte nägi. Sydney ja arst said piinliku juhtumise peale aga hoopis kõhutäie naerda.

Nüüd on Sydney ema olukorraga juba leppinud. «Ta on nüüd juba päris mõistev, kuna keegi ei näe neid neete, kui ma just ei näita,» rääkis tüdruk ja tunnistas, et piinlikkust tekitanud röntgenipilt ajab nüüd emagi naerma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles