Endine F1 maailmameister Jenson Button pani peene häärberi müüki

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti ralliäss Jenson Button jätab majaga hüvasti.
Briti ralliäss Jenson Button jätab majaga hüvasti. Foto: XPB / XPB Images/Press Association Images

Endine vormel 1 maailmameister Jenson Button pani müüki oma kolossaalse Californias asuva häärberi. Kõigele muule peenele ja popile lisaks on seal ka suur köök, spa, baar ning viis magamistuba.

Briti ralliäss ostis maja alles eelmisel aastal. 2017. aasta juunis maksis ta selle eest 4,7 miljonit naela, kuid nüüd müüb seda natuke kõrgema, 5,3 miljoni eest, kirjutas The Sun. Somersetist pärit 38-aastase rallikuulsuse maja, milles on on viis magamistuba ja neli vannituba, asub prestiižses Brentwoodi piirkonnas, mis on Los Angelese üks jõukamaid alasid.

Kuulsused nagu Harrison Ford, Steve McQueen, Cindy Crawford, Gwyneth Paltrow, Marilyn Monroe, OJ Simpson, Nicole Brown Simpson, Heidi Klum ja Arnold Schwarzenegger on kõik selles äärelinna piirkonnas elanud.

2017. aasta juunis maksis Button häärberi eest 4,7 miljonit naela, kuid nüüd müüb seda natuke kõrgema, 5,3 miljoni eest
2017. aasta juunis maksis Button häärberi eest 4,7 miljonit naela, kuid nüüd müüb seda natuke kõrgema, 5,3 miljoni eest Foto: ANDREJ ISAKOVIC / AFP

Buttoni kodus on tammepuust põrandad, paneelidest seinad, kroonvormid ning peened valgustid. Seal on fenomenaalne söögiruum, elutuba koos kaminaga, suure köögiga, mille keskel on söögitegemise ala, ning mis on täidetud kõige uuemate köögitarvikutega.

Suures magamistoas on luksuslik kamin, seal on suur voodi, kaks läbikäidavat kappi ning vapustavad vannitoad mehele ja naisele eraldi. 

Kuid suurepärane kinnisvara ei piirdu vaid sellega. Ka väljast näeb häärber vapustav välja. Seal on kiltkiviplaatidest terass ning hästi hoolitsetud muruplats, mis viib basseini juurde, milles on ka oma spa.

Vaata ka pilte Jensoni Buttoni peenest häärberist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles