Superstaarisaate tüdrukud heitsid riided seljast ja määrisid end üleni mudaga kokku

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merilin Mälk / Anette Maria Rennit
Merilin Mälk / Anette Maria Rennit Foto: TV3 / Konstantin Sednev

«Eesti otsib superstaari» 7. hooajast tuntud näitsikud Merilin Mälk ja Anette Maria Rennit käisid Tallinnas Mustamäel uues spaas hullamas ja määrisid end saunas üleni mudaga kokku.

Kuu alguses Mustamäel avatud Elamus Spas peeti eile, 27. oktoobril maha juttude järgi «Eesti suurim basseinipidu», kuhu pääses ainult kutsega. Influencer'itele ehk suunanäitajale mõeldud peol käisid teiste seas kohal ka TV3 superstaarisaatest tuntud noored lauljatarid Merilin Mälk ja Anette Maria Rennit, kes jäid saates vastavalt 3. ja 8. kohale. Üritusel esines räppar Uku «Suur Papa» Arop.

Uhkel basseinipeol kooriti riided seljast ning tüdrukud määrisid end «mudakojas» üleni eestimaise ravimudaga kokku. «Muda on nahale väga hea,» kirjutas 19-aastane Anette Maria Instagramis. Neiul on õigus, ravimuda aitab tugevdada immuunsüsteemi, noorendada nahka ja taastada organismis loomulik tasakaal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anette Maria Rennit (@anettemariarennit) on

Tüdrukute spaamõnudest tegi pilti samuti tänavuses superstaarisaates osalenud ja stuudiovoorus võistlustulest välja langenud Jüri-Saimon Kuusemets. «Elamus Spa, tuleme veel!» lubas 17-aastane Merilin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Merilin Mälk (@merilinmlk) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles