«Reisikaja» Vahemerel: jahi kapten jutustab elust merel

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Tänane «Reisikaja» ei ole lindistatud mitte Postimehe stuudios, vaid hoopis Kreekas Aegina saare lähistel keset Vahemerd. Saatekülaliseks on kipper ja elukutseline sukelduja Maido Lipp, kes jutustab Kreeka saartest ning mere võlust. 

Maido on Vahemerel purjetamas käinud juba mitu aastat, kuid sel suvehooajal oli esimene kord, kui ta sai hakata ise oma jahiga ka teisi reisile viima. Kuula lähemalt saatest, mida põnevat Kreeka saartel teha saab ning mida üks tõeline purjetaja sihtkohalt ootab.

Samuti jutustab Maido, milline on tema enda lemmik koht Vahemerel ning kellele ikkagi sobib üks nädalane puhkus merel, kus nii päevad kui ööd veedetakse purjekas.

Vahemerel sukeldumas
Vahemerel sukeldumas Foto: Maido Lipp

«Reisikaja» on reisiteemaline podcast, mis pakub nii ideid reisimiseks kui ka põnevamate rändude järelkaja. Saatejuht Postimehe reisiportaali toimetaja Agaate Antson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles