ROK: Sulo ei teagi, et tema pessa on roninud hoopis võõras naine

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sulo Tintse
Sulo Tintse Foto: Mati Hiis/SL Õhtuleht

Kroonika kirjutas esmaspäeval, et Sulo uus naine Janika on mehe eksi Relikaga pea äravahetamiseni sarnane. Raadio 2 saates «Rahva oma kaitse» leidsid Andrus Kivirähk ja Mart Juur, et lembelulik Sulo arvatavasti ei teagi, et naised on sassi läinud.



Lembelaulik Sulo Tintse (30) seitsme aasta eest sõlmitud abielu Reilika Tintsega (30) on Kroonika andmetel lahutatud. Üksindust Sulo siiski ei tunne, sest talle pakub seltsi imeilus nooruke südamedaam Janika Paabo (19), kes on mehe eksiga pea äravahetamiseni sarnane.

«See on selline eksituste komöödia,» ütles Mart Juur.

«Siin võib olla kurikaval lugu, et Sulo endine elukaaslane Relika läks poodi, samal ajal tuli see teine nooruk Janika, kes koputas Sulo uksele ja ütles: «Tere ma olen Relika. Kuna nad on äravahetamiseni sarnased, siis Sulo pole lihtsalt siiani sellest aru saanud,» lisas Andrus Kivirähk

«Või näiteks ööklubis, seal on hämar ja sa lähed ühe tütarlapsega sinna, ta läheb peldikusse ja sa vaatad, et letiääres on teine täpselt samasugune. Sa lähed võtad tal ümbert kinni ja kõnnid temaga koju,» täpsustas Andrus.

«Vaata kui palju on sellised eksitusi kaubanduskeskuste parklates, eriti pimedal ajal, sest autod on ju väljast kõik ühesugused. Ütleme, et Sulo saatis abikaasa poodi, jäi ise autosse istuma, samas tuli Janika ja istus autosse ja nad sõitsid minema. Ja Sulo ei teinudki vahet. Ja samas või olla ka nii, et Sulo on Janika endise mehega nagu kaks tilka vett,» ütles Juur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles