Roald Johannson otsib Soome-Eesti laevareisilt põnevaid elamusi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 20.30 näeb Kanal 2 reportaažisaates «Roaldi nädal», kuidas ajakirjanik Roald Johannson võtab ette merereisi Helsingist Tallinnasse. Ees ootavad tutvused väga põnevate inimtüüpidega.

Entusiastid usuvad, et juba õige pea saab Tallinnast Helsingisse ja tagasi vurada mööda merealust tunnelit. Praegu aga ruulivad Soome lahel ikkagi reisilaevad ja see, mis nendes toimub, on omal moel põnev, romantiline ja pöörane maailm.

Roald Johannson teeb läbi laevareisi parvlaeval Silja Europa, mis mahutab üle 2500 reisija, kes laevareisil eluraskusi ja töönädala pingeid maandavad. Millised on laeva põhilised tõmbekeskused ja kuumad kohad ning kes on need meelelahutajad, kes laevareisijaid lõbustavad?

Teiste seas tutvub Roald kurikuulsate Odini sõdalastega. Mis meestega on tegu ning mis eesmärgid neil on? Üks neist räägib: «Ma sõidan esimest korda selle laevaga ja ka viimast vist, sest see on soomlaste joomiskoht, aga otsustasime seekord odavuse kasuks ja tulime aeglasema laevaga.»

Kirevat reportaažisarja «Roaldi nädal: Reedene laev» näeb täna kell 20.30 Elu24 otseülekandes ja Kanal 2 eetris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles