Viimane «Su nädal kõlab tuttavalt» tõi ekraanile Niinemetsa, Aaslaidi ja hommikusaated! (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 21.30 kõlas Kanal 2 satiirisaate «Su nädal kõlab tuttavalt» hooaja lõpupauk! Kristel Aaslaid ja Mattias Naan laulsid isadepäevast, külla tuli meelelahutaja Tõnis Niinemets, telekoolis võeti luubi alla hommikusaated ning muidugi tehti humoorikas kokkuvõte nädala tippsündmustest.

Näitleja Tõnis Niinemetsale annavad saatejuhid Katariina Tamm ja Mart Müürisepp küllaltki keerulise ülesande. Nimelt peab Niinemets päevakajalises mängus nuputama, milline sõna on ära kustutatud viimaste nädalate pealkirjadest. Ülesanne osutub oodatust keerulisemaks...

Populaarses telekooli rubriigis on sel korral fookuses hommikusaated: mis neid varajaste ärkajate lemmiksaateid küll ühendab? Samuti tehakse sügav, aga humoorikas kummardus Lätile, mis saab juba õige pea saja-aastaseks. Kristel Aaslaiu ja Mattias Naani seekordne lugu räägib pühapäeval peetavast isadepäevast. Piiratud geeniused üritavad aga tänases saates tuludeklaratsiooni täita.

Satiirisaate «Su nädal kõlab tuttavalt» hooaja finaal on Kanal 2 eetris täna kell 21.30, kohe pärast Tõnis Niinemetsa komöödiasarja «Alo».

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles