«Pöörased nullindad»: Eesti teleajaloo hiilgavaim saade «Tantsud tähtedega»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna oli Kanal 2 eetris meeleolukas retro-doksaates «Pöörased nullindad» meenutasid möödunud kümnendi heitlikke hoovuseid Indrek Tarand,  Evelyn Sepp, Gerli Padar, Jan Uuspõld, Andrus Ansip jpt.

Nullindatel jõudis teleekraanile Eesti teleajaloo hiilgavaim saade «Tantsud tähtedega», võimas show täis glamuuri, raha ning lõkkena põlevaid tundeid. See saade toimis ka omamoodi kosjakontorina, sest saates tantsis ennast kokku õige mitu paari, mis on tänaseni koos. «Ma ise küll ei tantsi enam edasi, aga küll neelas see tantsumaailm mind ikka väga aplalt,» meenutab Gerli Padar.

Möödunud kümnendil toimusid Eesti poliitikas suured muutused. Areenile ilmus palju noori ja tegusaid poliitikuid. Meedialemmikutest noorpoliitikud teenisid välja nime «poliitbroiler». Uue ajastu avapaugu andsid 2003. aasta valimistel Res Publica niinimetatud äraostmatud. «Vennad olid kelmid, ma mõnda neist tundsin juba varasemast elust,» meenutab Indrek Tarand.

Madis Kimmeli juhitud retro-doksari «Pöörased nullindad» on Kanal 2s täna kell 20.00, kohe pärast «Reporterit».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles