«Sõprade» staar David Schwimmer: kinnitan, et Briti politsei ei otsi mind

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Schwimmer
David Schwimmer Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / Xavier Collin/Image Press Agency/Scanpix

Briti Blackpooli politsei otsib taga varast, kes oma välimuselt on väga sarnane menusarja «Sõbrad» (Friends) staari David Schwimmeriga.

Blackpooli politsei sotsiaalmeedia postituse kohaselt on tagaotsitav mees varas, kes viis poest mitu õlut kaasa, jäädes samas turvakaamera vaatevälja. Politsei palus kodanike abi mehe isku kindlakstegemiseks ja tabamiseks.

Briti Blackpooli politsei poolt avaldatud kaader poevargast
Briti Blackpooli politsei poolt avaldatud kaader poevargast Foto: SWNS.com / SWNS.com/Scanpix

Politsei avalikustas kaadrid turvakaamera salvestisest ja teravsilmsed vaatajad märkasid, et see mees on nagu David Schwimmer.

David Schwimmer
David Schwimmer Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / Xavier Collin/Image Press Agency/Scanpix

Selles juhtumis võttis sõna ka 51-aastane Schwimmer, kes kinnitas sotsiaalmeedias, et Briti politsei ei otsi teda, sest õllevargusjuhtumite ajal oli ta oma kodumaal USAs.

«Politseinikud, kinnitan teile, et see ei ole mina. Nagu minu postitusest näha võite, olen New Yorgis. Töökale Blackpooli politseile soovin juhtumi lahendamisel edu,» kirjutas näitleja.

David Schwimmer kehastus brit poevargaks
David Schwimmer kehastus brit poevargaks Foto: David Schwimmer / SWNS / David Schwimmer / SWNS/Scanpix

Schwimmer postitas ka video, millel teda on näha kandmas umbes samasuguseid riideid nagu olid varga seljas ning tal on käes õllepurgid.

Schwimmer kehastas seriaalis «Sõbrad» Ross Gellerit.

Kaader seriaalist «Sõbrad». David Schwimmer Ross Gellerina (vasakul), Matthew Perry Chandler Bingina ja Matt LeBlanc Joey Tribbianina
Kaader seriaalist «Sõbrad». David Schwimmer Ross Gellerina (vasakul), Matthew Perry Chandler Bingina ja Matt LeBlanc Joey Tribbianina Foto: Paul Drinkwater/NBCU/SIPA / Paul Drinkwater/NBCU/SIPA/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles