Uus katse: BBC avaldas järjekordsed «Top Gear» saatejuhid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uued «Top Gear» saatejuhid: McGuinness, Flintoff ja Harris
Uued «Top Gear» saatejuhid: McGuinness, Flintoff ja Harris Foto: SCANPIX

Pärast seda, kui Jeremy Clarkson, James May ja Richard Hammond 2015. aastal BBC saate «Top Gear» juurest lahkusid, on autosaate eesotsast läbi käinud mitmed saatejuhid. Nüüd tegi telekanal avalikuks järgmised mehed, kelle ülesandeks on legendaarset autosaadet edasi juhtida.

Kohe pärast Jeremy Clarkson, James May ja Richard Hammondi lahkumist valiti saatejuhtideks komöödiasarjast «Sõbrad» tuntud Matt LeBlanc ja raadiohääl Chris Evans (mitte see, kes mängib Marveli filmides Kapten Ameerikat). Nende koostöö aga ei kestnud kaua ning LeBlanci ja Evansi tüli tõttu otsustas BBC alles jätta suurema staari. See tähendas, et ameeriklasest näitleja sai omal positsioonil jätkata.

2016. aasta Top Geari meeskond: Chris Harris, Rory Reid, Sabine Schmitz, Chris Evans, Eddie Jordan ja The Stig
2016. aasta Top Geari meeskond: Chris Harris, Rory Reid, Sabine Schmitz, Chris Evans, Eddie Jordan ja The Stig Foto: PA Wire / SCANPIX

Järgmisena prooviti LeBlanci kõrval Chris Harrist ja Rory Reidi. Kuigi kolm meest moodustasid omavahel omapärase koosluse jäi neil puudu naturaalsest keemiast ja trio pidas vastu vaid ühe hooaja. Selle järel LeBlanc ja Reid lahkusid.

Nüüd proovib BBC oma kroonjuveeli poleerida inglise koomiku Paddy McGuinnessi ja endise kriketikoondise kapteni Andrew «Freddie» Flintoffiga. Lancashire'ist pärit mehed tehti teatavaks esmaspäeva hommikul.

Paddy McGuinness on uus BBC autosaate juht
Paddy McGuinness on uus BBC autosaate juht Foto: SCANPIX

McGuinness sõnas: ««Top Geari» töö saamine on tõeline au ja ma olen põnevil, et BBC mulle selle võimaluse andis. Saate, mida ma olen lapsest saati vaadanud ja armastanud, juhtimine on enam kui põnev.»

Andrew «Freddie» Flintoff on BBC uus saatejuht
Andrew «Freddie» Flintoff on BBC uus saatejuht Foto: SCANPIX

Endine kriketistaar Flintoff sõnas: «Ei juhtu just tihti, et sul õnnestub teha kahte tööd, mida armastad, aga mul on nüüd nii piisavalt vedanud, et ma saan seda öelda. Mulle on autod alati meeldinud ja ma olen õnnelik, et ma saan «Top Geari» meeskonnaga liituda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles