Perelisa! Näitleja ja juuksur Lauri Pedaja sai karvase kasulapse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Pedaja ja Gethel Burlaka.
Lauri Pedaja ja Gethel Burlaka. Foto: Erlend Štaub

Näitleja ja juuksur Lauri Pedaja jagas Instagramis pilti oma uuest «kasulapsest». Kaheksakuune tüdruk Säde veedab Pedaja juures ühe nädala.

Staarjuuksur on Instagrami üles pannud autos tehtud pildi, kus tagaistmelt piilub labradorikutsikas Säde. «Tema on minu n-ö kasulaps järgmised nädal aega,» kirjutas mees.

Perelisa kajastub ka Lauri tüdruksõbra Getheli sotsiaalmeedias, kes täna hommikul eriti varakult ärkama pidi. «Kui sul on nädal aega külas 8-kuune labradoritüdruk, kelle energiatase on tipus kell 6 hommikul, on ka sinu uni selle kellani piiratud,» kirjutas Gethel. Õnneks ei lasknud neiu end varajasest äratusest häirida ning otsustas peikale hoopis pannkooke küpsetada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Noo tere tere. Tema on Säde. Tema on minu nö kasulaps järgmised nädal aega.

A post shared by Lauri Pedaja (@lauripedaja) on

Telenägu ja juuksur Lauri Pedaja on Getheliga koos olnud eelmise aasta suvest. Hetkel teevad nad koos eksperimenti, mis näeb ette elada terve kuu nii, et raisku läheks võimalikult vähe toitu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles