Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Fotod ja video: täisealiseks saanud näitlejanna Bella Thorne naudib armurõõme kolmiksuhtes!

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Bella Thorne
Bella Thorne Foto: DANNY MOLOSHOK / Reuters / Scanpix

Noorte õuduspõneviku «Ma näen sind ikka veel» 21-aastane staar Bella Thorne, kelle kuulsuse tee sai 13-aastasena alguse Disney telekanalilt, on tänaseks kõike muud kui printsessilik pailaps. Viimaste uudiste kohaselt harrastab metsiku stiili ja veel metsikuma elustiili poolest tuntud näitlejanna ka ebatüüpilisi romantilisi suhteid, nautides armurõõme korraga kahe inimesega – mehe ja naisega!

Sotsiaalmeediaski laineid lööva staari – Instagramis 18,2 miljonit jälgijat! – kallimateks on New York Posti andmetel räppar Mod Sun ning YouTube'i täht Tana Mongeau. Kui oma biseksuaalsust tunnistas näitlejanna juba 2016. aastal, siis kolmiksuhte viljelemine on juba veel sammuke ebatavalisem. «On väga intrigeeriv ning päris ilus jagda end teistega sellises voolavas suhtes, kuhu kuulub kolm, neli, viis või isegi enam inimest,» kirjeldas Thorne oma kogemusi. Thorne selgitab, et tema suhe nende kahe inimesega ei ole kuidagi reeglistatud ega vormistatud:  «Kuid meile ei meeldi seda ega endid kuidagi sildistada…Me lihtsalt armastame üksteist.» Nii mehe kui ka naisega üheaegselt suhtes olemine näib Thorne»i biseksuaalseid vajadusi suurepäraselt rahuldavat: «See on lihtsalt super! Tunnen, et saan nii osa mõlemast maailmast.»

Bella Thorne ja Mod Sun:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My favorite person in the world was born today. If you have ever met someone who makes u feel alive make sure they know it. This woman just turned 21 but I don’t understand how that’s possible. She teaches me new things everyday + is so fuckin wise beyond her years. Without her my life would be in black n white. She fills my world with color + LIFE. I’ve never met someone who pushed everyone around them to be great not just good. U are the center of my youniverse + this whole world is so lucky u were born. I don’t know how u do it Bella......but u make me believe in magic + ur smile is the brightest star in the sky. I love u so much. Happy birthday to a true hero a true legend a true icon a true beautiful human + the best partner that I thought only existed in my dreams....so if this is a dream, please don’t wake me up.

A post shared by 🅱️🅱️ (@modsun) on

Bella Thorne ja Tana Mongeau:

Bella Thorne, Tana Mongeau ja Mod Sun näitlejanna 21. sünnipäeval Las Vegases 8. oktoobril:

Näitlejanna ava- ja vabameelsus oma seksuaalsuse osas on paraku tõmmanud talle palju negatiivset tähelepanu, mille noor naine aga samuti raha teenima on osanud panna: nii sai temast näiteks Dieseli parfüümi Hate kampaanianägu, milles ta kannab särki, millele on irooniliselt kirjutatud «Lits». «Mul on nii kõrini sellest, kuidas inimesed üritavad ennast hirmus süütutena näidata ja kõik on ülimalt roosamannalik. Jumala pärast, kui keegi peaks «hoor» või «v**t» ütlema! Rahunege maha, inimesed!»

Kas pole tore?

Fantaasiatrilleris «Ma näen sind ikka veel» (I Still See You) teeb salapärane anomaalia olematuks piiri elavate ja surnute maailma vahel. Hukkunute vaimud leiavad äkitselt tagasitee koju ja oma lähedaste ellu ning kaovad siis sama ootamatult kui ilmusid. Keegi ei tea, kust ja mis põhjusel vaimud ilmusid, kuid Veronica (Bella Thorne) otsustab selle saladuse lahendada. Tema teele satub aga salapärane mõrvar minevikust.

Apollo Kinodes alates 19. oktoobrist 2018. 

 I Still See You
(2018) on IMDb

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Märksõnad

Tagasi üles