Isehakanud naabrimees ähvardab kogu majapidamise uputada!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uputus Uue Maailma asumis. Pildil ei ole looga mingit pistmist.
Uputus Uue Maailma asumis. Pildil ei ole looga mingit pistmist. Foto: PM lugeja

Iga äritehinguga kaasnevad potentsiaalsed riskid. Kõik tehingud ei lähe alati nii libedalt. Sarnasest olukorrast räägib ka Marek Lindmaa saade «Sotid selgeks».

Marek Lindmaa toob ekraanile täna kaks murettekitavat lugu. Võrus elav Juss müüs oma ettevõtte raskeveoki Rakvere lähistel toimetavale ettevõttele. Kõik tundus esmapilgul toimivat – raha kanti ilusti üle, auto müüdi edasi Aafrikasse.

Täna pea aasta hiljem on Juss tänu sellele tehingule ning uue omaniku tegematajätmisele jäänud kohtutäiturite pureda. Marek Lindmaa kuulab mõlemad osapooled ära ning leiab tekkinud olukorrale ka lahenduse.

Saate teine lugu viib Mareki metsa. Isehakanud naabrimees ähvardab kogu majapidamise uputada. Humoorika, kuid probleemse loo keskmeks on neljajalgne, kelle tegemistel silm peal hoitakse ning probleemile ka lahendus leitakse.

Marek Lindmaa püüab hädasolijaid aidata.
Marek Lindmaa püüab hädasolijaid aidata. Foto: TV3
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles