Jada Pinkett Smithi karm ülestunnistus: ma ei tahtnud Will Smithiga abielluda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Will Smith ja Jada Pinkett-Smith.
Will Smith ja Jada Pinkett-Smith. Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS

Näitlejanna Jada Pinkett Smith rääkis avameelses intervjuus, et ei tahtnud Will Smithiga abielluda ning nuttis laulatuse ajal.

Saates «Rad Table Talk» rääkis 47-aastane naine, et tundis pärast rasedaks jäämist survet abielluda, kuigi see oli viimane asi, mida ta toona teha tahtnuks, vahendas Daily Mail. «Ma ei ole kunagi abielu põhimõtetega nõustunud, siiani ei nõustu,» ütles 1997. aastal mehele läinud näitlejanna. Abieluvannete hulka kuuluv «kuni surm meid lahutab» Jadale sobis, kuid traditsiooniliseks abielunaiseks ta ennast ei pea.

Pulmade ajal oli Jada kolmandat kuud lapseootel. «Mu esimene trimester oli kohutav ja ma olin täiesti endast väljas, et abielluma pean. Altari ette jalutades nutsin terve tee,» rääkis näitlejanna tundeliselt. Jadat survestas ka ema Adrienne, kes nõudis, et tütar abielluks traditsioonilises pulmas, mitte näiteks mehega kahekesi mäetipul. «See oli minust väga isekas,» tunnistas Adrienne saates.

Will Smithil oli aga juba lapsepõlves suur soov abielluda. «Mu elus polnud päevagi, mil ma poleks tahtnud abielluda ja pere luua. Juba viieaastaselt kujutasin oma tulevast peret ette,» rääkis filmistaar.

Nüüdseks on näitlejad olnud abielus 20 aastat ja neil on kaks last.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles