Randy Connor: 16-aastane Britney Spears polnud pooltki nii süütuke kui arvati

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Britney Spears video "Womanizer" võtetel. 2008.
Britney Spears video "Womanizer" võtetel. 2008. Foto: Planet Photos / Scanpix

Ameerikas tähistatava Halloween'i tähistamisel on juba aastaid populaarseks valikuks kehastada Britney Spearsi skandaalse muusikavideo «..Baby One More Time» järgi. Produtsent paljastab, et legendaarde kostüümi idee tuli 16-aastaselt Britneylt endalt. 

Britney Spears oli pelgalt 16-aastane kui ilmus tema muusikavideo loole «..Baby One More Time». Nii video kui lugu ise on ka 20 aastat hiljem endiselt väga populaarne. Tol ajal väga palju tähelepanu ja pahameelt üles keerutanud paljastav kostüümivalik 16-aastase lauljanna seljas on senini fännide lemmik kostüüm, mida kelmikatel Halloweeni pidudel kanda. 

Kuigi video ilmumise ajal 1998. aastal püüti väita, et Britney on vaid naiivne noor neiu, kes muusikatööstuse juhtide käskude ja keeldude all tõmmata ja lükata. Koreograaf Randy Connor paljastab aga, et Britney oli videote ja selle visuaalide loomisel alati väga seotud ning veenis produtsente just enda välja mõeldud lugu jutustama. Ka videos nähtav kelmikas miniseelikuga koolvorm oli noorukese neiu enda välja mõeldud.

«Ta suutis produtsendid ümber veenda ning ka kostüümi idee käis ta ise välja. Võtete vahel sidus ta pluusihõlmad omavahel kokku ja paljastas kõhu. See käis väga spontaanselt ning ta teadis väga hästi, mida tegi.» Randy Connor sõnab, et ei pea seda sugugi halvaks, et Britneyle oma ikoonilise kostüümi eest ka vastavat tunnustust anda, samas mõistab, miks oli tol ajal vaja Britneyst süütut ja naiivset muljet jätta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles