Julia Roberts seletas ära, miks ta enam romantilistes komöödiates mängida ei saa

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julia Roberts Toronto filmifestivalil 2018.
Julia Roberts Toronto filmifestivalil 2018. Foto: MARIO ANZUONI / REUTERS

Kuigi Julia Roberts on suutnud sarmika naeratuse ja romantiliste rollidega endale terve karjääri ehitada, ei leia ta enam, et tema koht oleks kerglastes komöödiates.

Oscari-võitjast näitlejanna, keda saab peagi näha mängimas Amazon Prime'i 10-osalises psühholoogilises draamas «Homecoming», sõnas ET Online'ile, et tal on selleks kogunenud lihtsalt liiga palju elukogemust.

«Erand oleks mängida kellegi ema või isa, kes romantika keskmes,» sõnas 50-aastane Roberts.

«Kauni naise», «Minu parima sõbra pulma» ja «Notting Hilli» staar tegeleb viimasel ajal küpsemate rollidega, nagu näiteks Garry Marshalli 2016. aasta «Emadepäev» (Mother's Day), kus pole fookus mitte armulool, vaid ema ja lapse vahelisel suhtel. 

«Ühel hetkel saabus mu karjääris punkt, kus inimesed arvasid, et mul on midagi romantiliste komöödiate vastu, mida ma tegelikult väga armastan ja milles mulle mängida meeldib. Aga mõnikord need teatava elukogemuse juures lihtsalt ei toimi enam,» sõnas ta ja selgitas, et põhjus on usutavuses. Romantilised komöödiad on tuntud oma naiivsuse ja totakate olukordade poolest ning Roberts leiab, et liialt kogenud näitleja puhul ei ole võimalik vaatajat piisavalt rollis veenda. «Asi pole vanuses, vaid selles, mida inimesed teadavad, et sa tead,» ütles ta.

Vaata Robertsi uusima sarja treilerit:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles