Koomikud Sepo Seeman ja Peeter Oja lubavad lahendada kõik Eesti mehe probleemid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koomikud Sepo Seeman ja Peeter Oja toovad lavale meelelahutusprojekti «Kärbsed».
Koomikud Sepo Seeman ja Peeter Oja toovad lavale meelelahutusprojekti «Kärbsed». Foto: Pressifoto

Armastatud koomikud Sepo Seeman ja Peeter Oja ning muusik Tomi Rahula toovad sel sügisel lavadele meelelahutusliku suurteose «Kärbsed», milles lubavad nad lahendada kõik Eesti mehe probleemid.

Koomikud Sepo Seeman ja Peeter Oja ning muusik Tomi Rahula toovad lavale kabaree-koolitus-etenduse «Kärbsed», mis lubab hüppeliselt tõsta õnnehormooni kogust Eesti ühiskonnas. Lavastuse põhiline teema on Eesti mees ja tema probleemid terve elu jooksul. Vahenditeks on terav huumor, sügav mõte ning musikaalsed lahendused olukordadele.

Selle sügise suurim meelelahutusprojekt «Kärbsed» saab alguse 20. novembril. Kümnel novembri- ja detsembrikuu õhtul jõuab publiku ette show-programm, mis on samal ajal kontsert, koolitus, kabaree-show ja sketšikomöödia. Huumorikorüfeed Seeman ja Oja on nõuks võtnud lahendada ära kõik Eesti mehe probleemid.

«Õnnelik mees võrdub õnnelik naine, õnnelik naine võrdub õnnelik pere, õnnelik pere võrdub õnnelik ühiskond. Ometigi tuleb tõdeda, et me ei ole riigina just õnnelikkuse edetabelite tipus,» rääkis Peeter Oja. «Otsustasime, et tuleb see asi korralikult ette võtta,» lisas Seeman.

Koomikud lubasid, et «Kärbeste» etendus teeb publikuga imesid. «Saali tuleb õnnetu mees, saalist lahkub õnnelik mees! Ja mitte ainult mees, naised kindlasti ka. Läbi kärbeste etenduse mõistab ka naine meest paremini. Etenduse käigus tehakse selgeks, kes on mees, mis on mehe võimalikud probleemid ja kohe järgnevad ka lahendused ning vajadusel ravi. Raviks kasutatakse teravat huumorit, sügavat mõtet, laulmist ja kui midagi muud enam üle ei jää, siis ka tantsimist,» tutvustasid nad projekti.

Lisaks huumorikorüfeedele on laval Tomi Rahula, Amici kabareetantsijad ning bänd, kus teevad kaasa The Suni endine trummar Borka ning muusikud Pent Järve kitarril ja Kaarel Liiv basskitarril. 

Etendused toimuvad: 

  • 20. novembril Pärnu Kontserdimajas
  • 21. novembril Tartu Kontserdimajas
  • 24. novembril Mooste Mõisa Folgikojas
  • 28. novembril Paide Muusika- ja Teatrimajas
  • 30. novembril Tartu Kontserdimajas
  • 1. detsembril Haapsalu Kultuurikeskuses
  • 2. detsembril Viljandi spordihallis
  • 5. detsembril Rakvere spordihallis
  • 6. detsembril Alexela Kontserdimajas
  • 8. detsembril Pärnu Kontserdimajas
Sepo Seeman, Peeter Oja ja Tomi Rahula toovad lavale kabaree-koolitus-etenduse «Kärbsed».
Sepo Seeman, Peeter Oja ja Tomi Rahula toovad lavale kabaree-koolitus-etenduse «Kärbsed». Foto: Pressifoto
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles