Märt Sults Lauri Liivi paroodiast: mina pole kunagi nii halvasti laulnud (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märt Sults läks Tallinna Linnahallile enda tellitud seinamaalinguid pesema.
Märt Sults läks Tallinna Linnahallile enda tellitud seinamaalinguid pesema. Foto: Eero Vabamägi

Poliitik Märt Sults kirjutas Facebookis, et jäi Lauri Liivi näosaate etteastega rahule, kuigi tema pole enda arvates kunagi nii halvasti laulnud.

Liiv parodeeris TV3 saates «Su nägu kõlab tuttavalt» Keskerakonna poliitikut ja esitas laulu «Lootus». Kohtunike kiidulaulu pälvinud Liiv sai saates kõige kõrgemad punktid. «Tänase saate me ikkagi võitsime!» juubeldas Sults oma Facebooki lehel ja tänas muusikalinäitlejat meeleoluka etteaste eest.

Sults kirjutas, et kuigi paroodia oli «igavesti hea», pole tema enda arvates kunagi nii halvasti laulnud. «Publik pole ka ette heitnud,» kirjutas poliitik. Sults võttis Liivi soovitusi siiski kuulda ja lubas minna häälekooli. «Siis on riigikogus ka ilma mikrofonita mu häält kuulda, saan ka ministeeriumitesse miskit künkalt hõigata ja rahvale kasulik olla,» naljatles Sults.

Vaata videost, kuidas Märt Sults ise oma laulu «Lootus» esitas!

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles