Staarfotograaf Ardo Kaljuvee sattus kokkupõrkesse metsloomaga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nele Dvorjaninov ja Ardo Kaljuvee
Nele Dvorjaninov ja Ardo Kaljuvee Foto: Club Hollywood

Pimedal ajal on suurem tõenäosus autoavariisse sattuda. Sellesse olukorda sattus ka Eesti üks tunnustatumaid fotograafe Ardo Kaljuvee, kellel oli väike kokkupuude põdraga.

Ardo Kaljuvee kirjeldas Facebookis jagatud postituses, milline oli tema möödunud öö kokkupuude sarvilise metsloomaga. 

«Tagasiteel Tartust Tallinnasse ristus mu tee ühe põdraga. Selline suur, muhe sell. Õnneks oli mu kiirus ka maanteel väike ja enamus kiirusest sain selleks hetkeks maha pidurdatud. Natukene aga jäi puudu, et päris pidama saada. Põdraga läks õnneks, ta seisis omal jalul ja peale pikemat toibumist sõiduteel läks ta minu juhendamisel kõrval olevale põllule liikluseeskirjade peale edasi mõtlema. Väga loodan, et tema vigastused piirdusid põrutustega. Auto sai kergemat pleki muljumist ja mina lihtsalt korraks suuremad silmad,» kirjutas fotograaf. ja hoiatas sõpru, et nad maanteel ettevaatlikud oleksid. 

Põder jookseb teele. Foto on illustratiivne.
Põder jookseb teele. Foto on illustratiivne. Foto: Lenno Põder

«Siinkohal tänud ka mööduvale juhile, kes olukorrale peale sattumisel kinni pidas ja huvi tundis, kas kõik on korras,» lisas ta.

Kaljuvee mainis ka, et ta kuna tal on Tallinna ja Tartu vahel pidevalt sõitmist, siis ta imestas, miks midagi sellist varem pole juhtunud. 

Fotograaf võttis loo kokku ja nimetas seda õnnelikuks õnnetuseks ning pani inimestele südamele, et nad liikluses tähelepanelikumad oleksid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles