Avameelselt toitumishäirest: kunagine seltskonnatäht Aigi Vahing paljastab, kuidas buliimia ta karjääri rikkus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aigi Vahing saates «Nädalalõpp Kanal 2ga» 19.10.2018.
Aigi Vahing saates «Nädalalõpp Kanal 2ga» 19.10.2018. Foto: AFP / Scanpix

Kanal 2 saates «Nädalalõpp Kanal 2ga» käis külas seltskonnatäht ja saatejuht Aigi Vahing, kes on kümme aastat teleekraanidelt ja avalikkuse tähelepanu alt kadunud olnud. Vahing rääkis, kuidas unistus näitlejana karjääri teha toitumishäire tõttu katki jäi.

 «Eesti otsib superstaari» esimese hooaja saatejuht Vahing rääkis Kanal 2 saates, et tahtis näitlejaks saada juba lapsena, kuid see ei tundunud realistliku soovina. Toitumishäire kujunes naisel välja juba nooruspõlves, kuna ta tundis, et teda pole kellelegi vaja. Kuigi pealtnäha tundus, nagu oleks Vahingul kõik korras, märkas ta ühel hetkel, et elu ei lähe sugugi soovitud suunas, ning otsustas teha kannapöörde. «Ma mõtlesin, et kui ma vahetan elukutset, siis saan õnnelikuks,» rääkis Vahing, «ja siis kerkis üles vana lapsepõlveunistus saada näitlejaks.»

Vahing sõitis Hollywoodi, kuid toitumishäire ei kadunud kuhugi. «Mul oli juba selge, kuidas näitlejana läbi lüüa, aga siis läks buliimia veel tugevamaks, kuna ära langesid muud halvad harjumused, mis mul Eestis olid, näiteks pidutsemine,» meenutas Vahing. «Ma olin iseenda kõige suurem vaenlane, iseendale kaevasin augu,» tunnistas naine.

Õnneks leidis Vahing Eestisse tagasi tulles probleemile lahenduse. Toitumishäirest sai naine lahti Teadliku Muutuse Kunsti (TMK) ja Ingvar Villido abiga. Nüüd viib Aigi ka ise TMK kursusi läbi. Unistus Hollywoodis näitlejana läbi lüüa jäi sellegipoolest katki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles