Talbot sõidab Jaapanisse tuurile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talbot
Talbot Foto: Mae Marks

Tallinna eksperimentaalset ja  äärmiselt rasket muusikat viljelev duo Talbot lõpetab oma 2011. aasta kontserdigraafiku tuuriga Jaapanis.

«Tour de Ninja 2011» nime kandev esinemistejada algab 25. novembril Tokyos ning tõusva päikese maal antakse ühtekokku kaheksa kontserti.

Ülesastumised Jaapanis on ühtlasi ka viimane osa 2010. aasta kevadel ilmunud albumi «EOS» esitlemistele.

Esinemisgraafik näeb välja selline:

25.11 Nakano
26.11 Tokyo
27.11 Nagoya
30.11 Tokyo
01.12 Tokyo
02.12 Nakano
03.12 Nakano
04.12 Tokyo

Käesolev aasta on olnud Talbotile jälle töine. Suvel astuti üles mitmel festivalil Eestis ning käidi minituuril Soomes, septembris aga esineti kuueteistkümnes linnas Venemaal "Tour de Balalaika 2011" nime all ja peale seda jätkus ulatuslik tuuritamine Kesk-Euroopas ja Balkanimaades.

Peale algavat Jaapani turneed taas koju jõudes keskendub bänd uue plaadi lindistamisele.

Duo asutajaliikmed Magnus Andre ja Jarmo Nuutre on viimase 13. aasta jooksul olnud tegevad paljudes erinevates kollektiivides.

2008. aasta augustis koos loodud Talboti tegevus on algusest peale olnud hoogne - välja on antud EP «Tundra» (2008) ning album «EOS» (2010) ja läbitud 70 000 kilomeetrit kolme aasta jooksul toimunud ulatuslikel tuuridel Venemaal, Austraalias ning mitmeid kordi Euroopas. Duo muusikat on väljastanud ka Belgia ja Venemaa plaadifirmad ning album

«EOS» valiti Eesti Muusikaauhind 2010 Aasta Metalartisti nominendiks.

«Tour de Ninja 2011" läbiviimist toetab ka MTÜ Eesti Muusika Eksport. 2011. aasta alguses EME poolt korraldatud projektikonkursi raames said toetuse 27 muusikaekspordi projekti.

Jälgi Talboti jooksvaid tuuriuudiseid bändi Facebook'i lehelt.

Talboti EP-d «Tundra» ja albumit «EOS» saab internetis vabalt kuulata ning ühtlasi on võimalus plaate alla laadida tasuta või igaühe enese poolt määratud hinna eest.

Allalaadimiseks või niisama kuulamiseks mine lehele: talbot.bandcamp.com

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles