Šokeeriv! «Selgeltnägijate tuleproovist» langes korraga välja kolm osalejat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wicca nõid Renata Freiman.
Wicca nõid Renata Freiman. Foto: tv3 pressimaterjalid

Populaarse TV3 saate «Eesti selgeltnägijate tuleproov» tänases osas lahendati kaht juhtumit. Vaatajate üllatuseks langes saate lõpus välja lausa kolm osalejat: nõid Renata, ingliterapeut Terje ja reikimeister Toomas.

Pärast tänast saadet on «Eesti selgeltnägijate tuleproovi» jäänud alles 8 osalejat: Ukraina selgeltnägija Žanna, Tiibeti helikausi spetsialist Marju, nõid-šamaan Heli Ayera, ravitseja Rutt, šamaan Evald, hing Fekeli, Vatsla vanapagan Heino Mart ja tajuja Reili. Saate parimaks valiti šamaan Evald.

Esimeses loos pidid selgeltnägijad välja uurima, miks ei saa üks hing rahu. Aastal 2004 Valgamaal läks ootamatult vabasurma perepoeg. Garaaži all, kus perepoeg Ando oma elu viimased hetked veetis, süttivad siiani öösiti tuled, põlevad mõnda aega ja siis kustuvad ning köögis läheb raadio iseenesest tööle – neid juhtumisi on aastate jooksul nii palju, et pererahvas on sellega juba harjunud.

Teine ülesanne oli katse, mida selgeltnägijad pidid tegema kinniste silmadega. Nad viidi seotud silmadega Barclay De Tolly mausoleumi, kus pidid selgeltnägijad tunnetama kuulsa väejuhi energiat ja jutustama tema elust. Ukraina nõid, kes polnud mausoleumis varem käinud, tajus, et seina sisse on müüritud kaks pisikest kirstukest. Seda kinnitas ka muuseumi juhataja. Samuti teadis üks selgeltnägijatest tinakirstus muumiate kohta palju detaile, mis hiljem kontrollides tõeseks osutusid.

TV3 müstiline tõsielusari «Eesti selgeltnägijate tuleproov» on eetris neljapäeviti kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles