Rihanna ja PUMA kaevati varastamise pärast kohtusse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rihanna
Rihanna Foto: Diego Corredor/MPI/Capital Pictures / MPI99/Capital Pictures

Barbadose juurtega USA laulja Rihanna on juba mõnda aega kasutanud F.U. tähist visiitkaardina oma riideäri juures, kuid nüüd on üks firma ta võimaliku varguse pärast kohtusse kaevanud.

Freedom United Clothing viitab kohtule esitatud kaebuses, et F.U. kaubamärk kuulub neile ja nad on seda kasutanud firma loomise ajast aastast 2006, kirjutas TMZ.

Rihanna sõlmis tehingu PUMAga, lastes neil lisada F.U. tähise dressipluusedele, ehetele ja sandaalidele, kuid Freedom United ütleb, et laulja ei tee muud, kui varastab nende tagant.

Vastavalt kohtukaasusele teadis Rihanna, et FU logo juba eksisteerib, sest teda nähti 2014. aastal kandmas selle logoga kapuutsiga dressikat. Ja veel enne seda käis tema endine poiss-sõber Chris Brown 2007. aastal Freedom Unitedi avapeol.

Kohtudokumentides on samuti kirjas, et isegi PUMA vihjab oma kodulehel, et Rihanna «rikub suure tõenäosusega reegleid», kasutades F.U. logo oma riietel. Freedom United osundab, et logo kasutamine on tõend reeglite rikkumise kohta.

Vasakul Rihanna PUMA Fenty ja paremal Freedom United
Vasakul Rihanna PUMA Fenty ja paremal Freedom United Foto: SneakerStuff/Houston Defender

See ei ole esimene kord, mil Freedom United on PUMA-le ja Rihannale vastu hakanud. Siis kui esmakordselt avaldati, et PUMA ja Rihanna hakkavad koostööd tegema, kasutades riietel F.U. logo, siis võttis Freedom United nendega ühendust ja palus see tegevus lõpetada.

Freedom United on eraldi alustanud kohtukaasust ka PUMA vastu, soovides neil keelata F.U. logoga toodete edasise müügi ning saada neilt rahalist kompensatsiooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles