VIDEO Suur grupikas: naised rikkusid tänaval märatsemisega avalikku korda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grupp naisi kakles tänaval
Grupp naisi kakles tänaval Foto: Kuvatõmmis videost

Pealtnägijad filmisid, kuidas Derby linnas läksid kümme noort naist omavahel kaklema, kiskudes teineteist juustest ja jagasid julgelt jalahoope.

Pühapäeva varahommikul Cheapside'is toimunud kaklust oli jube vaadata. Ligi kümme noort naist kaklesid nagu nad oleksid võitlusklubis. Kiirtoidurestorani eest filmitud kakluses on näha, kuidas üks naine lööb teise vastu pargitud taksot.

Sündmust filmis telefoniga sõpradega laupäeval välja läinud meesterahvas. 19-aastane noormees sõnas, et ta ootas kuskil kella kolme ajal öösel taksot, kui naised ühtäkki kaklema hakkasid.

Vaata videot siit.

Derbys elav teismeline sõnas: «Ma ei tea, kuidas see tegelikult juhtus. Ma seisin seal ja ootasin koos sõpradega taksot, kui ühtäkki hakkasid tüdrukud keset teed kaklema, tõmbasid teineteist juustest ja peksid jalaga. Kõik, kes seda pealt nägid, olid vaatepildist šokeeritud, kuid keegi ei läinud vahele neid takistama.»

The Derby teenager, who wished to remain anonymous, said: "I don't know how it happened really. I was just stood there with my mates waiting for a taxi and then suddenly the girls started fighting in the road, pulling each others' hair and punching each other.

Derbyshire'i politsei on salvestisest teadlik, kuid ühtegi politseinikku sündmuskohal ei olnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles