Brigitte Susanne Hunt põhjendab detailselt, miks ta Saagimi ja Pulge projektist loobus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brigitte Susanne Hunt
Brigitte Susanne Hunt Foto: Madis Sinivee

Power Hit Radio raadiohääl Brigitte Susanne Hunt on saanud palju kriitikat, kuna loobus näiliselt viimasel hetkel Anu Saagimi ja Liina Pulgesega koos lavale astumast. Saagim ütles isegi, et Hundil tuli jänes püksi!

Nüüd on Brigitte Susanne Hunt otsustanud anda omapoolse selgituse, miks ta vestlusõhtust «Head tüdrukud nii ei tee».

Avaldame Brigitte vastuse muutmata kujul.

«Avalikkuse ette jõudis vaid see kopeeritud osa mu kirjast, et ma ei julge kaasa teha. Ma ei julgegi oma fänne alt vedada - nii on. Miks ma tundsin, et ma veaksin oma jälgijaid selle projektiga alt?

1. Minu ja Liina&Anu algne kokkulepe oli, et pilet maksab 20 eurot. See summa oli ärahüppamise punktis minu hinnangul liiga suur, mida mina oma jälgijalt küsida tahaksin - selle eest, et nad kuulaksid mind lihtsalt rääkimas. Ma olin valmis küsima 20 eurot suurepärase etenduse eest, millega on tehtud proove ja mille stsenaarium on täielikult paigas.

2. Vastupidiselt Anu väitele, et proovid on toimunud kuid, siis mina pole oma silmaga ühtegi proovi veel pealt näinud ega selles osalenud. Proovide puudus oli üks otsustav aspekt, miks otsustasin kaks nädalat varem mitte kaasa teha.

3. Nii, nagu kirjutasin privaatses kirjas tüdrukutele Facebookis päev enne piletimüüki, siis ma pole valmis kaasa lööma, sest mu väärikus ei luba jagada raha eest oma mineviku «meestekogemusi», kui pole kindlat stsenaariumi ega proove. Algselt sain ma aru, et Liina kirjutab suvel meie jagatu põhjal ühtse stsenaariumi - mitte, et me lihtsalt saame kokku ja räägime oma kogemustest.

4. Isiklikud erimeelsused, mida ma avalikult ei jaga, sest austan nii Liinat kui Anu.

Kogu see piletimüügi ja pildistamise protsess toimus väga kiirelt, ma ei jõudnud varem kui viimasel hetkel aru saada, et ma ei taha kaasa teha.

Pakkusin välja, et lükkame etenduse edasi ja teeme veel proove. Selline lahendus kaasosalistele ei sobinud.

Lisaks, ma olin valmis kinni maksma mulle tellitud püksid ja pildistamise. Ühtlasi olin telefonitsi alati kättesaadav, et oma seisukohta põhjendada. Ma ei ole kuhugi ära kadunud, nagu Kroonikas väideti.

Üleüldiselt, oleksin pidanud kohe alguses lugema kõigepealt stsenaariumit ja siis jah-sõna andma. See on kivi minu kapsaaeda, et ma kohe nõustusin, ootasin viimase hetkeni ja siis projektist taandusin.

Miks ma varem sõna ei võtnud? Sest ma olin enne pahane, et mu privaatne kiri kopeeriti avalikkuse ette ja mind bussi alla visati. Ma ei tahtnud sellele üritusele tasuta reklaami teha.

Nüüd aga on emotsioonid teised. Mul on hea meel, et vestlusõhtu siiski toimub ja mind asendati Kethi Uibomägiga. Võtan täieliku vastutuse selle eest, et ma «hüppasin alt ära». Soovin tüdrukutele parimat ja olen alati valmis kaasa tegema, kui on kindel stsenaarium paigas. Praegu ei ole see hetk.

Vestlusõhtu toimub täna, Kitchen Baris ja ma siiralt soovin tüdrukutele edu. Rohkem ma sel teemal kommentaare jagada ei soovi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles