Uus film «Pilvede all» tegijatelt! «Õigus õnnele» lennutab kokatädi rahakotti 10 miljonit eurot

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Õigus õnnele»
«Õigus õnnele» Foto: Kaader filmist

Ülimenuka naisteseriaali «Pilvede all» tegijad Toomas Kirss ja Eleonora Berg toovad ekraanile loo lihtsast kokatädist, kes ühtäkki 10 miljonit eurot võidab ning mismoodi see naise elu pea peale keerab. Humoorika filmi peaosas astub üles Eva Püssa, kõrvalosas Getter Jaani. Muusika on linateosele loonud Toomas Lunge, kelle kirjutatud verivärsket pala esitab filmis legendaarne Anne Veski, kel on filmis samuti roll kanda.

Me kõik oleme unistanud lotovõidust, kuid mida teeksid, kui ühel päeval võidaksidki? Uus Eesti mängufilm «Õigus õnnele» toob režissöör-lavastaja Toomas Kirsi käe all kinolinale loo Paldiski koolikokast, kes võidabki jackpot'i – 10 miljonit eurot! Sellest hetkest tõukuvad ootamatud sündmused ning värskelt miljonäriks saanud kokatädi leiab end korraga uskumatutest olukordadest ning vastutamas nii omade kui võõraste heaolu eest.

«Õigus õnnele» on lavastaja Toomas Kirsi ja stsenarist Eleonora Bergi teine ühine kinofilm – käesoleva aasta alguses jõudis samadelt tegijatelt kinolinale publikulemmik «Pilvede all. Neljas õde», mida käis kinodes vaatamas üle 66 tuhande silmapaari. Ka sel korral on filmi heliloojaks Toomas Lunge, kelle kirjutatud verivärsket tunnuslugu «Mitme nulliga?» esitab Anne Veski, kellel on ka filmis oluline roll kanda.

Filmi peaosas on Eva Püssa, tema kõrval Guido Kangur ning Carmen Mikiver. Kõrvalosades astuvad ples Andres Dvinjaninov, Kärt Anton, Getter Jaani, Kärt Kross-Merilo, Kersti Tombak, Margus Jaanovits, Andres Oja, Kaisa Selde, Marle Talvik jt.  

«Õigus õnnele» jõuab Apollo Kinodesse 9. novembril 2018.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles