Meghani isa ja poolõde tahavad kuninglikku beebit oma huvides ära kasutada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samantha Markle
Samantha Markle Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Thomas Markle'ile anti tütre rasedusest teada enne uudise avalikuks tegemist ning kuigi ta ütles, et tal on Meghani üle hea meel, siis tahab ta tulevikus kasutada last, et kuninglikule perele lähemale saada.

«Temast saab hea ema,» sõnas Thomas rõõmsat uudist kuuldes ning lisas, et tahab meeleheitlikult lapselapse elust osa saada.

Kuningliku pere liikmed kuninganna Elizabeth ja prints Philip, prints Charles ja Camilla, prints William ja Kate said beebiuudise teada eelmisel nädalal ning nad tähistasid kõik koos ka vaikselt printsess Eugenie pulmi.

Eilne avalikustamine näitas ka, et Meghani ema Doria Ragland teadis samuti teistest varem ning oli uudise üle väga õnnelik. Kuid Kensingtoni palee tehtud avalduses ei mainitud Thomast.

Prints Harry, Sussexi hertsoginna Meghan ja Doria Ragland
Prints Harry, Sussexi hertsoginna Meghan ja Doria Ragland Foto: Ben Stansall / PA Wire/PA Images/Scanpix

74-aastane Thomas ei ole Meghani ja Harryga päev pärast nende maikuus toimunud pulmapidu rääkinud. Allikad kinnitavad ka, et Thomas ei kuulnud rasedusuudist Meghanilt endalt.

Aga isale lähedal olev allikas sõnas: «Thomasel on väga hea meel. Ta kuulis uudist enne, kui see avalikuks tehti ning ta oli väga õnnelik. Ta arvab, et Meghanist saab hea ema, kuna tal on juba praegu mitmeid emalikke jooni. Thomas näeb selles (lapses), kui võimalust oma probleemid Meghani ja Harryga lahendada. Ta tahab meeleheitlikult oma lapselapse juures olla ning tema elus tähtsat rolli mängida.»

Thomas Markle
Thomas Markle Foto: RTSTU / Thorpe/MEGA/Scanpix

Pärast uudisest teada saamist saatis Thomas sõnumi oma teisele tütrele Samanthale, Meghani kasuõele, kes on puhkusreisil Iirimaal. Sclerosis multiplex’i tõttu ratastoolis olev Samantha loodab samuti, et lapse sünd liidab purunenud pere taas kokku.

Ta ütles The Sunile: «Selle uudise tõttu kaotavad viimase aasta jooksul toimunud negatiivsed sündmused oma tähtsuse. Ma tahan, et Meghan oleks õnnelik, rahulolev ning tema ümber valitseks rahu. Kõik peab positiivne olema.»

Samantha lisas: «Ma loodan beebi, meie pere, maailma ja oma isa nimel, et isa avaldusest välja jätmine ei olnud meelega. Ma loodan, et mu isa kaasatakse kõige sellega õige pea. Kui tuleb aga välja, et ta jäeti meelega välja, siis ma saan pahaseks. Beebile on parim, et ka minu isa oleks kaasatud. Beebi muudab kõiki ja teeb kõik paremaks. Ma loodan, et on võimalus, kuidas sellesse kaasatakse ka minu isa.»

Samantha Markle
Samantha Markle Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Samantha ostis eile õnnitluskaardi, mille ta loodab Sussexi hertsogile ja hertsoginnale saata. Ja kuigi ta loodab, et ka temal oleks Meghani lapse elus oma rolli mängida, siis soovib ta esmajärjekorras oma isa kaitsta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles