Poplaulja Jana Kask tungis Indias sõjaväe territooriumile ja saadeti riigist välja (4)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poplaulja Jana Kask tungis Indias sõjaväe territooriumile ja saadeti riigist välja
Poplaulja Jana Kask tungis Indias sõjaväe territooriumile ja saadeti riigist välja Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

«Eesti otsib superstaari» võitja Jana Kask elas läbi küllaltki ebameeldiva kogemuse, kui ta läks Indias ebaseaduslikult piirkonda, kus välismaalased ei tohi loata olla. Lauljanna visati riigist välja ning ilmselt kantakse ta ka musta nimekirja.

Dehraduni politsei pidas 27-aastase Jana Kase kinni esmaspäeva õhtul, sest ta viibis ebaseaduslikult sõjaväele kuuluva Chakrata linna alal. Kohalike võimude teatel viibis Eesti laulja seal, et muusikavideot filmida.

Kohaliku luureagentuuri (LIU) teatel oli Jana Chakrata ja Tiuni vahele jääva sõjaväebaasi lähedal, kus välismaalased ei tohi siseministeeriumi loata olla. «Ta läks keelatud alale, et koos sõpradega muusikavideot filmida. Ta viibis sealses hotellis 10. ja 11. oktoobril. Kuid tal puudus seal viibimiseks vastav luba,» sõnas politseiametnik Times of India vahendusel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jana Kask (@janakask_official) on

Lauljannale anti üle Indiast lahkumise nõue, millest on ka välisministeeriumit informeeritud. Lisaks sellele on politsei soovitanud panna Jana ka musta nimekirja, et ta ei saaks tulevikus riiki siseneda.

Ka Chakrata hotelli omanik sai politseilt märkuse, kuna nad ei informeerinud LIUd, et nende hotellis peatub välismaalane.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??❤?

A post shared by Jana Kask (@janakask_official) on

Jana Kase repertuaari kuuluvad laulud «Leaving You for Me» ja «Mirror».

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles