Palju õnne! Endine ilmatüdruk Marit Rattasepp saab emaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erik ja Marit Rattasepp perre on oodata beebit.
Erik ja Marit Rattasepp perre on oodata beebit. Foto: Erakogu

Kanal 2 endiseid ilmatüdrukuid on tabanud beebibuum. Eelmisel nädalal teatas toredast uudisest Grete Klein, nüüd teatasid Marit Rattasepp (26) ja tema abikaasa Erik (25), et ka nende perre on saabumas lisa!

Marit Rattasepp, ehk avalikkusele pikemalt tuntud neiupõlvenimega Marit Mittal, oli mõnda aega ka Kanal 2 ekraanil kauni ilmatüdruku rollis, praegu tegeleb muuhulgas ka blogimisega. 2013. aastal sattusid noored erinevate seltskondadega ühisele pulma järelpeole ning lõbusate meeleolude suurenedes tehti ka lähemalt tutvust. Pärast 2 aastast kihlust, abiellusid nad 2017. aasta aprilli alguses. Nüüd on jõutud elus taas järgmise peatüki kirjutamiseni: perre on sündimas beebi.

Marit kinnitab rõõmsat uudist ka Elu24le: «Emotsioonid on loomulikult laes, sest meie poolt oli sellele sündmusele roheline tuli juba mõni aeg tagasi antud,» avaldab õnnest pakatav Marit. Uudisest sai paar teada vaid mõne minutilise ajavahega. Üllataval kombel oli hoopis Marit see, kelle jaoks uudis suurema üllatusena saabus: «Kaasa sai teada mõni minut peale mind ja oli selle uudise üle vägagi õnnelik. Mina olin kindlalt see šokeeritud pool!»

Marit tunnistab, et iga uus kogemus on arusaadavalt ka veidike hirmus, kuid enesetunde üle kurta ei saa ning seni on esimene trimester möödunud üsnagi kergelt: «Kui ei teaks oma beebist, siis ei kahtlustaks rasedust».

Palju õnne Maritile ja Erikule ka Elu24 toimetuse poolt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles