Vene jalgpalluri naiselt pressitakse intiimsete videode ja piltide eest raha välja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alana Mamajeva
Alana Mamajeva Foto: twitter

Venemaa jalgpalliklubi Krasnodar poolkaitsja Pavel Mamajevi abikaasa Alana on langenud väljapressijate küüsi. Naine avaldas kirjavahetuse tundmatute inimestega, kes ähvardasid avaldada temast tehtud intiimsed fotod ja videod.

Alana, kelle abikaasa on praegu «Butyrka» kinnipidamisvanglas, teatas reedel, et tema Instagrami kontosse on sisse häkitud ja ta ei saa sinna ligi, kirjutas News.ru.

«Kõik, mis seal avaldatakse, ei kuulu mulle. Paistab, et väljapressijatega tuleb ise toime tulla,» kirjutas Alana suhtlusvõrgustikus. Praegu kasutab jalgpalluri naine sotsiaalmeedia kanalina fännilehte.

Juba varem avaldas ta katkeid šantažeerijaga peetud kirjavahetusest. Väljapressijad nõuavad raha, ähvardades avalikustada teatud tüüpi kompromiteerivat infot. Lisaks tehti Pavelile ka tapmisähvardus.

«No tere, Alanoška! Ma ei eksi kunagi. Sa pead lihtsalt ootama. Ma kavatsen kasutada kõiki enda ressursse, et sind kannatama panna. Ja mul on palju ressursse . Sa oleksid pidanud vaid natuke raha välja käima ning ma oleksin hakanud sinu sõbraks, kes sind kaitseb. Kui tema (Pavel Mamajevi) leht on suletud, siis ma panen ta end üles pooma. Ja sina saad endale magusa elu. Lisaks avaldan ma kõik sinu pildid ning las rahvas saab teie pere peale veel kurjemaks,» kirjutas väljapressija.

Mamajev võeti vahi alla 11. oktoobril. Pavelit ja tema sõpra Alexander Kokorinit kahtlustatakse juhtiva telekanali Channel One ning tööstus- ja kaubandusministeeriumi ametnike ründamises. Nad peavad «Butyrkas» vanglas veetma kuu ja 28 päeva.

Alana rääkis oma jälgijatele, et tema vastu tehtud ähvardused on reaalsed. Ta on kindel, et häkkeril ei ole vaid intiimseid fotosid, kus naine on koos abikaasaga, vaid et tal on ka video. Alana sõnul lubasid kurjategijad temani füüsiliselt jõuda.

«Olen 100% kindel, et need pildid, mis neil on, nendel olen mina. Ma tean seda. Ma ei avaldanud kogu kirjavahetust, aga nad lubasid minuni füüsiliselt jõuda,» rääkis Alana Instagrami live'is. «Neile ei ole ainult pildid, vaid ka video. Ma ei taha seda kõike.»

Pavel ja Alana Mamajev ei ole esimest korda häkkeritega hädas. Korra algatati petturite vastu ka kriminaalasi, kuid kolme aasta jooksul pole neid tabatud ning asi jooksis liiva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles