Kohutav õnnetus! Jahimees lasi õhtuhämaruses maha jalgratturi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marc Sutton
Marc Sutton Foto: Facebook

Jahimees lasi maha Briti maastikuratturi, kes parasjagu Prantsuse alpide lähedal ringi sõitis.

34-aastane Marc Sutton, kes elas Prantsuse alpide lähedal ja oli Les Getsis asuva restorani omanik, lasti maha laupäeva õhtul, kui ta Montriond suusakuurordi lähedal tihedas metsas jalgrattaga sõitis, kirjutas Metro.

Briti välisministeerium sõnas, et nad hoiavad kohalike võimudega intsidendi osas kontakti. Asja uuriv isik sõnas: «Ohver suri arvatavasti koheselt, kui 22-aastase jahimehe lastud kuul teda tabas.»

Mitmed inimesed on Marc Suttonile, kes oli restorani «Wild Beets Kitchen» omanik, Facebooki mälestussõnumeid kirjutanud. 

Marc Suttonile oli restorani «Wild Beets Kitchen» omanik
Marc Suttonile oli restorani «Wild Beets Kitchen» omanik Foto: Facebook

Kohalik allikas lisas: «Ta oli populaarsel ning hästi tuntud rajal, kuigi sinna on raske pääseda, ja rajal ei olnud väga palju inimesi, sest hakkas pimedaks minema. Võib-olla aeti ta kiiresti liikuva loomaga segamini.»

Kuid allikas täpsustas, et rattur kandis heledat riietust ja oli kergesti eristatav. 

Politsei uurib juhtumit hetkel, kui tapmist, ning kahtlusalune võib süüdimõistmisel pikaks ajaks vangi minna. 22-aastane kahtlusalune, aga viidi pärast tulistamist kiiresti haiglasse, kuna tal esinesid šokisümptomid. See tähendab, et teda ei saanud kohe üle kuulata.

Prantsusmaal algas jahihooaeg juba septembris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles