Mis juhtus? Ariana Grande ja Pete Davidson lõpetasid kihluse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pete Davidson ja Ariana Grande.
Pete Davidson ja Ariana Grande. Foto: Doug Peters / Doug Peters/Scanpix

Laulja Ariana Grande ning koomik Pete Davidsoni suhe on ametlikult lõppenud. Paar otsustas lahku minna mõned kuud pärast kihlumist.

AG ja PD lähedased allikad kinnitavad, et paar läks lahku sel nädalalavahetusel, sest mõlema taipasid, et kummagi jaoks ei ole suhtes olemine praegu kõige parem. Nad kavatsevad küll edasi suhelda, aga romantiliselt on nende vahel kõik läbi, vahendab TMZ.

25-aastane Ariana ja 24-aastane Pete teatasid üllatuslikult selle aasta mais, et nad on kihlatud. Ja see juhtus vaid mõned nädalad pärast seda, kui nende suhe avalikuks tuli. Pete oli südamega asja juures ning ostis Arianale kihlasõrmuse, mis maksis 100 000 dollarit.

Grande andis hiljuti teada, et tal on praegu rasked ajad. Ta kirjutas mitmed sõnumeid oma sõpradele ja tuttavatele ning säutsus fännidele, et tahab natuke omaette olla. «Kas ma saaks palun üle päeva? Ainult ühe. Palun,» kirjutas laulja.

Teadaolevalt suri septembrikuus ka Ariana Grande ekskallim, räppar Mac Miller, kellega naine oli väga lähedane.

Ariana Grande ja Mac Miller
Ariana Grande ja Mac Miller Foto: Instagram / Instagram

Davidson jätkab Saturday Night Live sketšisaates kaasalöömist, mainides oma endist kihlatud ka mõned stseenis. Paarikest nähti viimati avalikult koos eelmisel nädalal.

Allikad sõnavad, et kuigi paar on praeguseks lahku läinud, ei tohiks välistada võimalust, et Ariana Grande ja Pete Davidson tulevikus uuesti kokku saavad ja pulmaplaanidega isegi lõpuni lähevad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles