GALERII Helged hetked Nublu megakontserdilt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eilne Nublu kontsert Kultuurikatlas tõi endaga rohkelt üllatusi. Vaata galeriist helgemaid hetkeid esinemiselt!

Muusikasõbrad kogunesid eile, 13. oktoobril Tallinnasse, Kultuurikatlasse, kus salapärane ja fenomenaalne mõminaräppar Nublu esines pöörase lavashow saatel täismajale. Tegemist oli muusiku seni aja suurima soolokontserdiga, kus lisaks räpparile endale üllatasid publikut külalisesinejad Reket, Pearu Paulus ja värskelt Nubluga ühise singli välja andnud Lenna.

«See on esimene nublu kontsert, mille sisu loomisesse on väga suur arv inimesi panustanud ja kogu nublu aura on lavastatud üheks, võimsaks live-show’ks,» kommenteeris kontserdi kunstiline juht Sten Skolimowski suure õhtu eel.

Kontserdipublik tõdes oma silmaga, kuidas spetsiaalselt kontserdi jaoks ülesehitatud laval üllatasid kuulajaid külalisesinejad Lenna, Pearu Paulus ja reket. Esinemisele lisasid vürtsi humoorikad vaheklipid ja kümme taustatantsijat, kes kandsid nubluga samu riideid ning suusaprille, vihjates räppari lühialbumile «Mind on mitu». Eilne kontsert oli üks vähestest sel sügisel toimuvatest nublu ülesastumistest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles