Anu Saagim on BSH peale pahane: Hundil puges jänku püksi!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim on Brigitte Susanne Hundi peale pahane
Anu Saagim on Brigitte Susanne Hundi peale pahane Foto: Madis Sinivee

Anu Saagim avaldas eelmisel nädalal, et tema üks pikalt planeeritud projekt on kõikuma löönud, kuna üks osalistest hüppas viimasel minutil alt. Kui veel siis ei olnud teada, kes see liige oli, siis nüüd on selgunud, et tegu on Brigitte Susanne Hundiga. Ja Saagim on noore naise peale pahane.

Bravuuritar Anu Saagimil on käsil salajane projekt, mis oli vaikselt lõppstaadiumisse jõudmas, kuid peaaegu, et viimasel hetkel lõi üks kolmest liikmest põnnama ja projekt võib nüüd ära jääda.

«Süda peksab sees, üks väike pits konjakit kuluks hetkel marjaks ära,» ütles Saagim pärast saatesse «Bert Järvet» jõudmist.

Saagim ei soovinud eelmisel nädalal täpsustada, mis projektiga on tegu, kuid vihjas, et selles pidi osalema kolm naist - lisaks temale ka nelja lapse ema Liina Pulges ja noor naine, kes viimasel hetkel alt hüppas.

Noor naine põhjendas oma loobumist sellega, et ta ei ole nii suureks ja avalikuks projektiks lihtsalt valmis.

Saagim lisas MENU vahendusel, et inimene lõi lihtsalt põnnama. «Ta on üks kõige julgemaid olnud, teda on tihtipeale nimetatud ka Anu Saagimi klooniks ja nooremaks versiooniks,» kergitas Saagim salapäraselt isikult saladuseloori.

See oli ka suurim vihje selle kohta, et tegu on Power Hit Radio saatejuhi Brigittega.

«Brigitte Susanne Hunt on endast jätnud mulje kui jube kõvast sekspommist, kes millegi ees risti ette ei löö, ja nüüd keerab sellise käki kokku!» pahvatas seltskonnategelane Anu Saagim.

Loe Kroonikast, mida Anu Saagim BSH-st päriselt arvab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles