PILDID Naised, pange end valmis! Austraalia seksikate tuletõrjujate kalender tuleb taas!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Austraalia tuletõrjujaid. 2018. Pilt ei ole kalendri osa.
Austraalia tuletõrjujaid. 2018. Pilt ei ole kalendri osa. Foto: Australian Firefighters Calendar/Facebook

Ikooniline tuletõrjujate kalender Austraaliast tuleb taas. Terve ports seksikaid ja vormis mehi teisest maailma otsast on end taaskord ihu väele koorinud ning poseerivad koos armsate loomakestega, et nunnufaktor veel kõrgemale lüüa.

Kalendri avaldamine tuleb teadaandega, et projekti läbiviijad püüavad leida seksikaid ja vormis tuletõrjujaid üle terve maailma, et nad siis kõik 2019. aasta aprillis Austraaliasse toimetada, mil soovitakse luua 2020. aastaks rahvusvaheline seksikate tuletõrjujate kalender, kirjutas Daily Mail.

Tuletõrjujaid maailma erinevatest nurkadest jagavad omavahel ära 11 vaba kohta (üks koht on reserveeritud Austraaliale), kelle abil püütakse heategevuse raames koguda raha abivajavatele loomadele.

Vaata pilte Austriaalia tuletõrjujate kalendri kodulehelt.

Austraalia tuletõrjujate kalendri esimees David Rogers sõnas: «Kuna meie kalendri vastu on suur rahvusvaheline huvi, siis tundus loogilisena, et me kutsume kuumad tuletõrjujad tervest maailmast siia kohale, et ka nemad saaksid osa sellest suurest sündmusest.»

Bindi Irwin, kes on lahkunud loomaeksperdi Steve Irwini tütar, toetab seda projekti:

«Me oleme nii vaimustunud, et saime osa olla ka 2019. aasta kalendri tegemisest. Projekti käigus kogutud raha aitab Austraalia loomi üle terve riigi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles